Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mam pytanie/............

na jakie poświęcenie się zdecydowaliście, by poznać drugą osobę.................

Polecane posty

jeżeli nic nie zrobię, zawsze się będę zastanawiać: "a co by było gdyby?":(

Gość fdsda
zyj w czystosci

Gość jkhvkjhvk
nigdy niczego nie musiałam poświęcać:D

Gość diary8
ja to juz sie wiele razy poswiecalam.skutkiem tego poswiecania przewaznie sa problemy..narazam sie i ryzykuje (przewaznie z milosci)przez co potem forum problemów..ale tak to juz jest .wiec najczesciej sie poswiecam dla milosci..niedostepnej,czyli to nie ma sensu a ja to robie..rozumiesz?;)pozdrawiam paapa

diary8- rozumiem doskonale... mnie chodzi o poświęcenie w sensie zapoznania się z drugą osobą... boję się zaryzykować, ponieważ w zapoznanie się z tą osobą potencjalnie trzeba zaangażować co najmniej jedną osobę- pracownika pewnego miejsca ( udostępnienie przynajmniej imienia i miejsca zamieszkania- miasta )...

Gość piesek leszek
poprawiam urodę a kosztuje mnie to ok 10 tyś :)

Gość incognitaXXL
Ja jak poznalam mego meza to poszlam na naprawde duze ryzyko. Poznalismy sie w pubie. Po niecalej godzinie rozmowy on zaprosil mnie do siebie do domu i ja spokojnie poszlam z nim. Do niczego nie doszlo, zjedlismy tylko kolacje przyrzadzaona przez niego i pocalowalismy sie. A przeciez mogl mnie zgwalcic, zabic, porwac. I najlepsze ze zdaje sobie dopiero teraz z tgo sprawe a nie piec lat temu kiedy sie poznalismy. Ale moze tak musialo byc gdyz jest moim mezem.