Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleono27

Gdzie mozna poznac jakiegos fajnego chlopaka? - kilka uwag

Polecane posty

Drasko, proszę bardzo. Rób jak Ci powiedziałam, a zobaczysz, że się uda. Zapytam jeszcze, jakie są Wasze opinie o portalu Ilove??? ;)

Gość doniczka z mojego parapetu.
draska - szkoda, że nie można powiększyć zdjęcia... ale z tego co widać, to oceniam pozytywnie:) może gdybyś dodała zdjęcie, gdzie lepiej Ciebie widać? ciągle by ktoś pisał:) heh, widzę, że najmłodsza jestem tutaj... 19 lat mam przy okazji ujawnię.

Gość draska
no to ja tez tam probnie zalozylam ale nie pamietam nicku chyba kasia111

Gość draska
Doniczka mam tam kilka fotek, powiekszaja sie jak sie jest zalogowanym, ale z tym pisaniem to roznie. Ja chyba juz jestem poza ich kryteriami wiekowymi ech

Gość Ju...
Ilove jest w porządku -jeżeli ktos ma siłę i czas, żeby się w to bawić. Facetów jest tam sporo, a niektórzy całkiem, całkiem:P

ich kryteriami? W końcu Twoje kryteria też się liczą! i są ważne...a nie tylko 'ich':P Wiary w siebie dziewczyno!:) (ja cały czas sobie tak wmawiam, pomaga).

Gość eleono27
jest tu jeszcze ktos?

ja jestem:) ale zaraz sobię idę...

Gość draska
moim zdaniem tez ilove jest w porzadku jak na darmowy portal. Najgorsza chyba jest interia, ale to tak z moich obserwacji. A czy Wy dziewczyny same tez piszecie do facetów?

Gość eleono27
jestescie tu same? szkoda, bo bylam już zdecydowana pokazac foto :)

Ale jaki sens maja te strony randkowe jak 99% kobiet patrzy najpierw na twoje fotki i ocenia cie po kazdym mozliwym szczegole. Gdy jestes przecietniakiem z wygladu albo niczym specjalnym sie nie wyrozniasz to chocbys nie wiem jak super facetem byl zadna do ciebie nie napisze, a napewno juz nie przeczyta co o sobie napisales.A ja nie masz fotki to wogole zapomnij, bo nawet zadna nie zajrzy do profilu. I wiem co mowie bo mam siostre ktora kiedys przy mnie z kolezanka przegladala te strony. Niby szukaly faceta dla tej kolezanki. I co chwila wybrzydzaly na wyglad. A to im nie pasowala fryzura faceta, a to oczy, a to znowu ze niski, potem ze za chudy, albo za gruby. I taka jest prawda nie oszukujmy sie. Wszyscy tam patrza na wyglad i tylko to sie liczy.

ja kiedyś miałam konto na o2. jakieś 2 lata temu. Poznałam miłego chłopaka, poszliśmy do kina. Mamy cały czas kontakt...czasem się spotkamy, ale tylko i wyłaćznie jest dla mnie jako kolega...więc tak wygląda to 'moje doswiadczenie'. Chociaż on chyba chciał czegoś więcej... ale żeby pisać do kogoś obecego? czemu nie, jesli bym z tego korzytsała i ktoś by mi się spodobał.. :)

Gość Ju...
Drasko, ja nie piszę, nie odpowiadam, a nawet nie czytam.

Gość Ju...
Linger, poczekajmy, aż Kolega przyjedzie do stolicy.:P

ja bym sie nie odważyła.. chyba założyć profilu ze zdjęciem.. jedyne mam na nasza-klasa ale to sie ni eliczy..

Gość tupac amaru
Eleono27 A czy Ty wiesz jakie to cholernie upokarzające gdy facet nie widzi w Tobie nic więcej niż obrzydliwe bezpłciowe mięso którego nawet usranym kijem by nie dotknął. Wszystko bym oddała żeby faceci patrząc na mnie widzieli cycki i ładną buzie. Wszystko.

Hehe, czyli co, mam rozumieć, że wtedy kobiety będą ciągnąć do mnie tabunami, że aż odpędzić się nie będę mógł? ;)

Gość Ju...
Nie, my się Tobą zajmiemy. A inne obejdą się smakiem. Czy może być? Ba, musi być, zostałeś przegłosowany.:D

Gość draska
ja mam niska samoocene, wiec mi sie wydaje, ze sie narzucam, ale w porywach dobreg nastroju tez pisze. Nie dołujcie sie takimi tekstami, ze ludzie patrza tylko na wyglad jesli by tak bylo, to tylko ładni mieli by zwiazki, a przeciez tak nie jest. A ponadt to faktycznie w pewnym mlodym wieku to kryterium jest bardzo istotne, ale np. moja przyjaciolka zagadnela faceta, ktory mial profil bez zdjecia i teraz sa malzenstwem i nie dlatego, ze on okazal sie super pieknym gosciem, powiedzialabym nawet wrecz przeciwnie, ale dlatego, ze sie okazal super chlopakiem w calej rozciaglosci. No moze nie w calej, ale :)

okey, idę spać!:) dobranoc i miłych snów życzę;) Hmm..i myślę, że niebawem ten 'mój' się odezwie... heh. pA!

Gość tupac amaru
Draska są faceci którzy nie patrzą na wygląd ale to są albo turpiści albo masochiści. NORMALNI patrzą tylko na piękne, ładne albo przecietne.

Gość draska
Ju... dlaczego nie odpowiadasz, ba nawet nie czytasz? Ja bym sie Toba zajęła Taki_jeden_on ;) no ale sie za pozno urodziles hihi

Gość draska
Doniczka, milych snow! snij o tym z ta ksiazka

Tak w kwestii tego patrzenia na wygląd na stronach radnkowych. Pewnie, wcale nie ukrywam, że zwracam na to uwagę. A co w tym dziwnego. Przecież na tych stronach, żeby zajrzeć do kogoś trzeba najpierw przebić się przez wyszukiwarkę, a potem klikać w miniaturki zdjęć. No to klikam w te, na których kobieta mi się podoba. Z tymże - to nie znaczy, że klikam na te \"piękności\". Nie mam jakiegoś ideału piękna, a np. wszelkie miss czy inne modelki to nie jest mój typ. Kobieta musi mieć dla mnie w spojrzeniu to coś, w wyrazie twarzy (np. obowiązkowo musi być to inteligentny wyraz twarzy :)). A więc zwracam uwagę na wygląd na stronach randkowych, ale nie mam jakichś kosmicznych wymagań w tej kwestii.

Gość Ju...
No, Doniczko, to kolorowych życzę. Drasko, nie czytam, ale czytałam. Może kiedyś znów...