Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala..

MÓJ CHLOPAK CHCE OSTREGO SEXu

Polecane posty

Gość niesmiala..

pyta mnie dlaczego nie mogę mu dać innego sexu, takiego żebym dominowala, ostrego. Współżyjemy pół roku, mam jeszcze 16 lat, on 18. Denerwuje mnie, że jestem nieśmiała, nie wiem co mam robić, on mnie pociąga itp. ale np , gdy dziś się kochaliśmy, była super gra wstępna on do mnie " pragniesz mnie?" "pokaż jak mocno" . A ja w tym momencie nie wiedziałam jak i co robić, zaczęłam masować mu członka a on do mnie, że tak mu nie pokażę ;( pomóżcie mi, może być nawet scenariusz, co mam robic. Raz mogę dla niego udawać, bo sama z siebie nie potrafię. POwiedzcie.

Gość hgfdf
masz 16 lat .Lepiej sie zastanow

Gość do ostrego seksu potrzeba
dwojga partenrow. Dominacja a ostry sex to mozna polaczyc, ale niekoniecznie trzeba. On raczej chce zebys go zdominowala w ostry sposob. Ja ci w tym nie pomoge, bo moj facet i ja uzupelniamy sie wzajemnie. Moze siadz na niego i go troche ostrzej ujezdzaj?

Gość niesmiala..
jaka prowokacja? :O chce tylko rady, po to jest to forum, prawda? :)

Gość niesmiala..
oja :O gdybym napisała że mam 40 lat, to nikt by się nie odezwał a że mam niecale 17 to wielkie mądrości, nikt nie potrafi pomóc?

Gość niesmiala..
no prosze pomóżcie, jak dac mu to, czego pragnie?

Gość niesmiala..
ale ja wiem czego on chce, chce żebym go zdominowała, była pewna siebie, może inicjowała pozycje itd, ale jak się przemóc, jeśli lubię gdy facet ma nad wszystkim kontrole?

Gość hhmm..
jak go kochasz i pragniesz to się przemożesz do inicjowania nowych pozycji etc ;) ... może jako grę wstępną zrób mu erotyczny masaż :) pokaż mu jak go pragniesz :P Ps. faceci nie lubią zakonnic w łóżku ;)

Gość czuszka chilli
ostra papryka pomoże wam w doznaniu ostrego seksu- niech natrze członka, nic więcej nie musisz robić

Gość Annonymous
On ma swoje uczucia. A ty musisz go zaspokoic. On wyraźnie chce byc twoim poddanym. Zwiąż go, wsadź w dupe kukurydzę i lej go po mordzie aż powie że ty tu rządzisz i zesika się na dywan. On Cię za to pokocha.