Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatkiii

Moje odkrycia

Polecane posty

Gość Agatkiii

Piszcie tutaj swoje kosmetyczne (i nie tylko) odkrycia - niekoniecznie z górnej półki, a nawet koniecznie z dolnej :) Odkryłyście nowe przeznaczenie kosmetyku? Znalazłyście dobry i tani? A może jakieś domowe sposoby na.... Dzielcie się tutaj swoimi sztuczkami. (temat zaczerpniety z innego forum)

Gość mrauuuuuuuuuuuuuuuu
up

krem bambino odżywka do włosów naturia-do włosów zniszczonych i sudocrem. działa na wszystko ;)

Demakijaż oczu (wypróbowane) - oliwka dla dzieci - płyn do soczewek (nigdy go nie stosowałam na całe oko, tylko jak np odbił mi się tusz na górnej powiece i nalewałam trochę płynu na patyczek z wacikiem, przykładałam i tusz znikał od razu) CZytałam gdzieś że dobre do demakijażu jest jeszcze mleko ale nie próbowałam. I krem nivea. Piszcie :)

Gość jmbjlbh
krem ziaja masło kakaowe-super nawilża suchą cerę i wygładza ją, nadaje też jednolity koloryt:) Jedwab w odżywce Sleek Silk- pięknie prostuje wlosy. Efekt utrzymuje sie nawet dwa dni:)

Tego jedwabiu nie stosowałam. Miałam za to jedwab Farouk.Byłam zadowolona z niego (czytałam też, że niektórzy użwajągo na suche miejsca np. łokcie, pięty). Ale to jest taki bardzo gęsty i oleisty jedwab.

Gość maserka

ja stosowalam serum do wlosów essenz- lekki, nawilzajacy kosmetyk ktory jest w 100% naturalny. dla mnie to świetne odkrycie!