Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekq

Kobieta mówi, że kocha męża ale go zdradza

Polecane posty

Gość do Dareq
Dareq co u Ciebie, napisz jak się układa z Twoją Kochanką , jeśli Ci na niej zależy powiedz że ją kochasz i pragniesz z nią być , zapytaj jak ona widzi waszą przyszłość, według mnie jeśli dochodzi do zdrady w małżeństwie to coś nie jest ok, wydaje mi się że ona może się bać odejścia i zmiany w życiu...

fakt, moralne to to nie jest i co do tego nie ma wątpliwości. Jeśli sie kogoś kocha, to się go nie zdradza - prosta zależność. Ale jest to możliwe. To jest po prostu umiejętność rozgraniczenia uczuć od seksu - zwłaszcza panowie doskonale wiedzą o co chodzi, bo z natury umieją to robić (co nie znaczy, że wszyscy to robią). Zgadzam sie z tigrą - mąż jest dla niej kimś ważnym, kocha go, ale najprawdopodobniej coś w łóżku jest nie tak. Ty jesteś uzupełnieniem w tej kwestii - w tym momencie ona ma i rybki, i akwarium, tyle tylko, że taki stan rzeczy nie trwa zazwyczaj zbyt długo. No ale to już jej problem, nie Twój (no chyba że Ty też masz żonkę ;) ). I mogę Cie zapewnić, że nawet gdybyś to skończył, znajdzie innego, który zapełni lukę, bo na bank jest takowa w jej małżeństwie

Gość materac wielkopolski
Bzdury piszesz klaudka. Rozgraniczenie seksu od uczuć nie na tym polega co piszesz tylko na tym, że mozna uprawiac seks z kims kogo się nie kocha. Natomiast jesli kogos się naprawde kocha nie jest mozliwe żeby go zdradzać. Ona po prostu go nie kocha ale nie chce się do tego przyznać. Taka prawda.

Gość asew
albo jej wygodnie i nie chce tego zmieniac

Gość malinka78512
hehehe jak faceci sie bawią kobietami bo im tak wygodnie to jest ok, a lovelasek sie zakochał w kobiecie ktorej nie moze zdobyc dobrze Ci tak kolego teraz wiesz jak to pachnie wszyscy faceci powinni byc tak wyrolowali przez taka su.nie tzn wszyscy wygodni którzy wykorzystuja kochanki do sexu i panosza sie ze kochaja żone bo uwielbiają ranić dowartosciowuja sie tym i pokazuja kto tu rządzi. swietnie ze chociaz jedna suka jest taka która tak daje popalić wam :D

Gość zyciowa
Bez przesady , kazdy z nas wiele mowi. Mezczyzni czesciej zdradzaja kobiety i wracaja do lozka zony szepczac cieple slowka "kocham". Jezeli spi z toba i wraca do meza, ktorego kocha i ma z nim seks - prawdopodobnie maja jakies dlugi do wyrownania. Moge ci tylko powiedziec, mam od paru lat meza, ktory wg jego slow szaleje za mna. Jednoczesnie jest znanym bawidamkiem i zadnej pupci nie przepusci. Kocha i zdradza. Gdyby sie dowiedziala, ze zrobilam identycznie wolalby o pomste do nieba. Mamy czwor ke wspanialych chlopcow. Poznalam kogos, kto mnie naprawde kocha, chce sie ze mna ozenic, zapewnic spokojne i godne zycie bez zdrad i klamstwa. Prawie zdecydowalam sie na rozwod - i nagle niemila niespodzianka. Moj maz zachorowal nagle - ma nieuleczalnego raka mozgu. Zdecydowanie go nie kocham, ale z milosierdzia gram role kochajacej zony. Nie wiele mu zostalo do zycia. Ciagle twierdzi, ze kochal tylko jedna kobiete - mnie. Przytakuje glowa, siedze przy nim dnie i noce. Oklamuje sama siebie. Moze umrzec lada moment - nie potrafie sie zdobyc na odwage aby mu powiedziec prawde, ze go zdradzilam. Sprawy pomiedzy zostana niewyjasnione. Zdecydowanie tak - mozna zyc z mezem i kochac innego. Nie nalezy nikogo potepiac, czyli byc swietszym od papierza!

Gość pytanie do autora
powiedzies Czyli uważacie, żeona może mówic prawdę, że może kochac swojego męża a to dla niej tylko seks? Dla mnie to troche niepojęte. Myślałem, że kiedy ludzie się kochaja i jest im dobrze to nie ma miejsca na zdradę. a czy facet jesli kocha moze tak myslec? mialam afere z facetem ktory wlasnie tak twioerdzil liczylam na wiele wiecej, wiele razy zartowalam, ze tak naprawde chce mnie ale smial sie z tego nie wiem co myslec

Gość tak moze byc
mowie z doswiadczenia.jestem 15 lat po slubie,wtedy 11.. najpierw byly rozmowy,smiech , on miak w sobie cos czego nie mial moj maz,ale nigdy bym dla niego meza nie zostawila.za bardzo go kocham. bylismy ze soba 2 lata.tak.dwa lata prowadzilam podwojne zycie.i powiem wam ze nie zamienila bym tego czasu na zaden inny. mimo tego moge z reka na sercu powiedziec ze kocham mojego meza. tamten byl tylko jego uzupelnieniem

Gość gośćolopl
Kobieta która kocha i zdradza to wygodna i zakłamana kur..a. Nie chce odejść do kochanka bo z mężem ma wygodne życie, komfort finansowy, luksus mieszkania, dobrobyt materialny itd.. Kochanek jest tylko małym uzupełnieniem jakiś drobnych braków w takim związku. Ale..ale..niech się mąż tylko dowie! Wtedy wypier....ala swa wygodnicką lalę..do jej kochasia i wtedy rzeczywiście zostaje ona już na długo zwykłą i biedną ku..wą..he, he...