Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___ona___

pozycja na jeźdźca a mały członek

Polecane posty

Gość ___ona___

witam tak troche glupio pisac no ale jednak kto pyta nie bładzi wiec... moj chlopak no delikatnie mowiac nie jest chojnie obdarzony przez nature -ma czlonka dosc malego. I nie przeszkadza mi to bo i tak jest super ale jak narazie w pozycji hmm "klasycznej" "misjonarskiej" czy jak to zwal ...natomiast gdy ja chce byc na gorze to niestety jego członek poprostu wysuwa się, moze to jeszcze kwestia katu pod jakim "stoi" ale...moze ktos wie jak najlepiej "być na górze" zeby czlonek sie nie wysuwal itp. bo wiadomo przy wiekszym problemu prawie nie ma PS.jesli zrobilam jakies błedy tak zwane literówki to prosze wybaczyc Pozdrawiam

Gość Ja myśle ze to tylko wymowka
sprobuj tak: on siedzi, ma oparcie pod plecami a ty na nim, moze byc np na krzesle

Gość mój facet też ma małego
ale nie mamy problemów z pozycją na jeźdzca. A tak w ogóle to polecam pozycje misjonarską kiedy kobieta podciąga wysoko nogi i opiera je o ramiona faceta. Boska pozycja, mimo tego że mój facet ma jakieś 14 cm to czuje wtedy że "dobija" do końca :-p

Gość ___ona___
hmm no na krzesle hmm ....moze faktycznie bo narazie bylo na lozku tylko, a co do misjonarskiej-powiem tak mi odpowiada ale mój chcialby zebym ja byla na gorze, no tez bym chciala ale kiepsko to wychodzi

Gość sexistowska
tak, tak...Ty leżysz na pleckach i nogi masz na Jego pagonach....albo opierasz stopy o podłoże i mocnu pupke w górę unosisz. Penetracja jest wtedy bardzo głęboka, niestety jak facet jest dość duży, to lepiej, żeby nie wkładał do końca penisa, bo może zaboleć. Spróbujcie jeszcze od tyłu? Ty maksymalnie wypięta, a nawet może pochylona w kierunku ud:) Życzę powodzonka:D

Gość ___ona___
dzieki wielkie za tak konkretne odpowiedzi...bo wiecie co, niby seks w zyciu wazny ale to nie wszystko prawda?! bo wreszcie znalazlam kogos kogo kocham a gdy widze jak on mnie kocha to eh... :) dlatego chce zeby seks tez sie stal idealny tak jak wszystko inne :) , bo przeciez nie bede konczyc tego bo ..."masz za małego" dlatego jeszcze raz dzieki ;)

Gość siedząc na nim
nie wykonuj ruchów góra dól tylko do przodu i do tylu wtedy nie powinien sie wysuwać

Gość Annonymous
zmień faceta

Gość to ja 11111
mam pytanie odpowiedzcie najlepiej z wlasnych doswiadczen.czy zwiazek moze byc naprawde trwaly jesli twoj partner byl i jest twoim pierwszym partnerem seksualnym????wiecie o co chodzi.czy ''lepeij jest'' jak masz za soba kilku .mozesz porownac i kiedys nie bedzie cie ciagnelo zeby sprobowavc czegos innego.jak to jest wypowiedzcie sie

Gość krótkas masters
Jest sposób aby było dobrze. Kobiety w pozycji na jeźdźca lubią sobie poskakać okrakiem po facecie i przy małym członku może się on wyślizgnąć, wypaść. Dlatego facet powinien trzymać kobietę za biodra i kontrolować jej "wyskoki" Wymaga to siły ale daje dużo zabawy :D

Gość mały członek = mało siły
i tyle w temacie :P

Gość Sanders29
do tej drugiej pozycji dziewczyna musi być nieźle wysportowana, widziałeś jak jej mięśnie chodzą :D

Gość bvcc
w tej drugiej pozycji łechtaczka ociera o łono partnera wiec jest chyba lepsza dla kobiety do osiągniecia orgazmu łechtaczkowego

Gość bvcc
w tej drugiej robi raczej ruchy przód tył . W tej pierszej góra dół

Pomocne bywa też podłożenie poduszek pod tyłek faceta, tak, żeby jego biodra były wygięte w łuk do góry - tylko wtedy trzeba podtrzymywać partnerkę za biodra, żeby się nie zsuwała. BTW. Coś mało facetów się wypowiada w tym wątku - czyżby uważali, że ich problem nie dotyczy? ;))

Gość Romek33
Wypada bo na nim skacze jak na koniu, zamiast posuwać jak na tych filmikach

Gość Sanders29
bvcc ta krótko-ostrzyżona dziewczyna wygląda jak facet, gdyby nie cycki to bym nie odróżnił ...

Gość gość
Po prostu tówj chłopak nie nadaje sie do niczego. Facet z penisem mniejszym niz 18cm to kaleka. Mam nadzieje że ma przynajmniej kasę. Możesz udawać że go kochasz, wydawaj jego pieniądze, a przyprawiaj mu rogi z każdym murzynem co ma ponad 20 cm. W ten sposób bedziesz szczęśliwa w związku bo frajer spełni każda twoja zachcienkę oczywiście finansową, a dupa będzie pierdziała z zachwytu, a cipka przerzywac orgazm za orgazmem z wielkimi murzynami. Ja mam 10,5cm i jestem ogierem że hej. Daj mi kuciapy to ci pokaże jakiego mam pindola.