Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeeee

Kto mi przetłumaczy z ANGIELSKIEGO na POLSKI??

Polecane posty

Gość proszeeeeee

błagam... There?s a place I?ve never been A place I long to be Will I reach? I just don?t know Still I hope one day I?ll go, hey My wish just never seems to come, yeh I know for certain you?re the one, yeh So close I get, still no cigar Carrying my wounded heart, yeh I can?t stop the river from running, I can?t, I can?t I can?t stop the rain from falling down on me, oh no no I know I?m not what you want I?m hoping in time you?ll see how My soul pleads for you Not every time you meet someone and You both just click in a minute Baby it?s the eye contact, smile like that Click click and you?re rolling Can?t stop calling you, I don?t know what to do Baby you?re making me break down all of my rules, yeh I can?t stop the river from running, (I can?t stop the river from running) I can?t stop the rain from falling down on me, oh no no I know I?m not what you want I?m hoping in time you?ll see how My soul pleads for you, yeh, yeh, yeh Now I can believe you?ve put a spell on me Oh it?s the way it seems, I can?t keep you out my dreams Oh I get chills baby, when I can?t talk to you I?m in pain and I hope you feel the way I do I can?t stop the river from running, (I can?t stop the river from running) I can?t stop the rain from falling down on me, oh no no I know I?m not what you want I?m hoping in time you?ll see how My soul pleads for you, yeh, yeh, yeh I know for certain you?re the one baby So close, and no cigar I carry this, my wounded heart So close but yet so far

Gość jaa...
za dlugie,ale chyba w mozesz sobie slownikiem pomoc?

Gość proszeeeeee
ale chociaz ogolnie zeby mi to ktos strescil...

Gość proszeeeeee
proszeeeeee

kolejna piosenka o miłości itd.. posłuchaj Kasi Kowalskiej i masz streszczenie :-)

Gość proszeeeeee
wiem ze o milosci ale czy moglby mi to ktos strescic?

Gość jaa...
my ci strescimy a ty sobie w mysach bedziesz mowic "ale znalazlam jeleni" wysil sie troche i szukaj znaczen w slowniku

Gość proszeeeeee
jejku jesli ktos umie j angielski to nie bedzie to dla niego zaden wysilek.No ale chyba tutaj nie mozna liczyc ze zrobi ktos cos bezinteresownie.Co za ludzie!

Gość jaa...
zycie...

Gość proszeeeeee
i to jest polska mentalnosc właśnie...bez komnetarza.

Gość juz mówiłam
www.translate.pl tu wklej tekst i ci cały przetlumaczy

Gość proszeeeeee
do dziecka powyzej, za to ty pewnie znasz tez niemiecki, francuski i rosyjski...wiesz co idiotko, zanim cos napiszesz to sie nad tym zastanow.Nie kazdy zna angielski, bo np uczyl sie niemieckiego, ale taka idiotka tego nie zrozumie.

Gość jaka to szkoła w której masz
tylko jeden język? specjalna? :o

ok, nie płacz :) mam tylko chwilkę, więc fragment: Jest miejsce, gdzie nigdy nie byłam, miejsce gdzie pragnę być. Nie wiem czy tam dotrę. Jednak wciąż mam nadzieję, że pewnego dnia tam wyruszę. Moje marzenia nigdy się nie spełniają. Wiem, ze jesteś tym jedynym. Jestem tak blisko, lecz nic z tego. Noszę w sobie serce zranione. Nie wstrzymam biegu rzeki, nie wstrzymam biegu rzeki. Nie sprawię, by nie padał na mnie deszcz. Wiem, że to nie mnie pragniesz. Mam nadzieję, że kiedyś dostrzeżesz jak moja dusza walczy /błaga/ o ciebie.

Matko ludzie no ...wpisujesz w google nazwę piosenki i słowo tłumaczenie albo teksty piosenek i masz wszystko jak na tacy ...;/