Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aerin

czyjesli ciagle mam ochote kiedy jest blisko....

Polecane posty

moj facet i kiedy prawie zawsze inicjuje seks to czy on nie pomysli ze jestem nienormalna? ciagle mam ochote na niego....

Gość jakis glupeczek
jestes nienormalna??:P

Gość gfddf
dla facetow seks jest najwazniejszy wiec raczej nie .Nawet jesli bedzie za duzo dla niego to nie bedzie stanowilo problemu.

Gość varuiona
napewno nic zlego sobioe nie pomysli...a raczej odwrotnie.jednak jak masz wyrzuty sumienia daj mi troche swojego libido

nie sluchaj, ja mam ciagle ochote a moj facet nie i czasami mowie ze ja to tylko o seksie mysle i niedlugo bede go gwalcici...zalezy do natury faceta :)

nie mieszkamy razem wiec czasem wyciagam go na spacer i kochamy sie np w korytarzu lub w aucie. nie wiem jak on to przyjmuje. moze po prostu nie chce mi odmawiac....

Powinnas znac swojego faceta Moja tak robi ze mna od 15 lat ze zawsze ona inicjuje i nam się to podoba a ja wcale nie mysle ze ona jest zboczona. Spowodowane jest to tym że miałem złe doswiadczenia w przeszłosci bo kobiety są dzwine w zachowaniu dominującym faceta co nas zrażą do dobywania was

w korytarzu,aucie? tez czasem amm ochote na takie cos ale zeby \"czasami\"? troche to dziwne...