Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa fal

Czy są tu fajni chłopcy w wieku ok 35 lat?

Polecane posty

a może są tacy co nie lubią??? Majteczki w kropeczki ło ho, ho, ho, } *Niebieskie wstążeczki ło, ho, ho, ho } Bielutki staniczek ło, ho, ho, ho } *Maleńki guziczek ło, ho, ho, ho } / x 2 To cały mundurek tych naszych pań Z koronek i tiulek, to ja mówię wam. :o :o :o ups... zapominałam-o gustach się nie dyskutuje :p

Królowa fal - po tym, jak bezpodstawnie obraziłaś gnoma, to powiem tylko, że żal mi ciebie, twojej głupoty, twego upośledzenia i skrzywionego postrzegania świata. Zmień psychiatrę albo leki bo z tobą jest źle. ;)

" Powstańczyk Prawdziwy Chłopcy w wieku 35 lat !? - Lecz się albo zastanów bo obrażasz facetów idiotko ! Lepiej zapalić niewielkie światełko niż przeklinać wielką ciemność. " Wcale się nie czuję obrażony:classic_cool::P. "Powstańczyk Prawdziwy Rzygać się chce od słuchania czegoś takiego bo muzyką to nie można nazwać. " Sam pewnie słuchasz hałasów których nie można muzyką nazwać:P.No i widać że nie masz szacunku dla dam:P.A widać że miała podstawy:P.

Gość Królawa fal
Napisałam co trzeba:classic_cool:.Mam nadzieję że amancik będzie zadowolony:classic_cool:.

Gość Kroolowaaa
to ja biore tych Chlopcow ktorzy nie lubia dico polo:) ich i tak nie potrzebujesz :)