Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysłuchajcie mnie

BŁAGAM WAS POWIEDZCIE CO O TYM MYSLICIE BO ZWARIUJE ..

Polecane posty

Gość wysłuchajcie mnie

moja babcia mieszka na wsi i moze to wynika z przesądów ale załamalam sie tym bo dziś był pogrzeb sąsiadki a babcia mieszka u samej góry nad tą sąsiadką trzy domy wyżej i karawan był zamówiony ze zmarłą i mieli ją przywieżc do domu dziś rodzinnego i niestety kierowca nie bardzo wiedział gdzie i wyjechal do samej góry pod dom mej babci i zadzwonil dzwonkiem do drzwi a babcia moja płącze do teraz bo mowi ze to znak ze ta sąsiadka po nia przyszła..Boze co byscie pomysleli ??

Gość pomyliło mu sie pewno ale..
Ja też bym sie przeraziła tym :(

Gość pomyślałabym
że twoja babcia to szczęściara i jeszcze dłuuugo pożyje :) dużo zdrówka dla babci, fajną ma wnuczkę 🌻

jestem wrozka!!! nie nie nie!!! to dobra wrozba!!!! tak jak sen ze sie lezy w trumnie jest dobra wrozba!!!! nie martw sie!!!!! uwiez mi!!! to przejmuj sie !!!!!

Gość wysłuchajcie mnie
dzięki za odpowiedzi ale mówie wam jak mi smutno bo babcia sie tak tym przejmuje..mam tylko babcie moją ukochaną jedną bo dziadziuś mój ukochany zmarł i cieżko mi było to przezyć ..a teraz jeszcze te mysli w głowie ze to może być coś w tym przesądzie..

a jak tak sie martwisz to pomysl ze zmarli odzwiedzaj tych na ktorych im w jakis sposob zalezy...rodzina przyjaciele... pomyslalaby bardziej ze cos nie zalatwila ta sasaidka do konca!!moze pozyczyla pienidze i chce przeprosic jakby...albo cos ....:) ale to nie jest zla wrozba!!!

potwierdzam, ikkunaprincessa to najlepsza wróżka na kafeterii, każdego potrafi zaczarować :)🌻

Gość EJJTRT
JA BYM SIE BAŁA...

Gość też nauczyciel
A ja zadzwoniłabym do tego zakładu na skargę. Sorry, ale kierowca dał dupy. Po pierwsze nie wiedział, gdzie jedzie, poza tym wykazał się wyjątkowym brakiem taktu. Dobrze wie, jaki to biznes i jak ludzie są czuli na tym punkcie. Pakować się komuś do domu, jak nei wie, gdzie jeszcze - to jest szczyt braku profesjonalizmu. ja bym poważnie zadzwoniła do tego zakładu na skargę, że zakłócili spokój babci i sorry, ale pakowanie się komuś z karawnem do domu, bo się pogubiło drogę, to przegięcie.

Gość ikkunaprincessa ma świętą
racje !!!!:D :D to BARDZO dobra wróżba ! to tak jak usłyszysz od kogoś,ze np kowalska zmarła i za tydzień widzisz tą właśnie kowalską w kolejce w warzywniaku :D i to jest właśnie BARDZO dobra wróżba 🖐️

Gość wysłuchajcie mnie
czemu sie nabijacie ..a ja sie tak przejmuje..

ikkunaprincessa: hej hej🌼 EJJTRT: no ja też... przecież to taki stres dla osoby starszej... :( zdrowe to to na pewno nie jest

Gość takie rzeczy sie sprawdzają
dokladnie

Gość takie rzeczy sie sprawdzają
A moj dziadek jak umieral to snilo mu sie w szpitalu

Gość ee tam
ja pitole ..szok

Gość SARKASTYCZNA CO TY GADASZ
głupota