Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam córkę w kropeczki hihi

Ospa wietrzna

Polecane posty

Mam pytanie. Czy słyszeliście kiedyś żeby dziecko dwa razy w życiu przechodziło ospę wietrzną?? Moja córka w czerwcu miała ospę, stwierdzoną przez lekarza. Dzis znów ją wysypało :( Wysypka jest taka jak wtedy, oprócz tego porównałam z informacjami w necie. To napewno ospa. Ale słyszałam że można ją mieć tylko raz :O

cham :O

więc powinnaś mieć więcej kobiecych uczuć a nie chamskie odzywki. Dziecko cierpi ja sie martwie a ty jaja sobie robisz. To nie chamskie???

no nieee, senna jestem ...sorry ale ja na prawdę miałam dwa razy ospę, serio, po raz drugi zaraziłam się od dzieciaków w szkole i cierpiałam niesamowicie:o być może twoje dziecko ma ospę po raz drugi-lub cierpi na alergię:o lepiej sprawdź to na intensywnej terapii zamiast pisać na forum🖐️

dlaczego na intensywnej?? Jutro rano idziemy do lekarza, ale intensywna??:O

no jak to? przecież w mieście są dyżury intensywnej terapii-coś jak kiedyś pogotowie ratunkowe-nie możesz tam zawlec dzieciaka coby mu cierpienia zmniejszyli poprzez leki, maści itp?:o

mieszkam w małej mieścince, do szpitala 30 km. Wysmarowałam ją już lekiem od ospy. :) Wytrwamy do rana.

dzięki i sorry za tego chama :)

Gość eetttiaaa
podobno mozna dwa razy. ja mialam ospe zeszlego lata, w wieku 25 lat. i listonosz mowil, ze sam ospe mial dwa razy

mój syn ma ospę i prawie w ogóle nie chce jeść na śniadanie mleczna kanapka na obiad prawie nic i kolacja również nic,bardo mnie to martwi nie wiem czy tak jest przy ospie.pomocy