Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkie od armaniego

Chce zeby pomyslal Kogo moglem mieć

Polecane posty

Kochane chce wyglądac jeszcze lepiej , jeszcze piekniej! Zeby po jego glowie ciagle chodzily mysli , "z kim moglem byc"!!!! Od czego mam zacząć???? jestem szczuplutka ,takze odchudzac sie nie musze.....

Gość belissa
doklej rzęsy, idz do kosmetyczkina jakies zabiegi na twarz, na solarium, jakie masz włosy???? krótkie?długie?blond?ciemne?zmień coś z włosami to zawsze zwraca uwage.no i nowe ciuchy. powodzenia

jestem brunetką! Mam włosy proste ,dosyc dlugie.Mysle o zagęszczeniu i wydluzeniu ich.... Rzęsy ok- doczepie:) Solarium- zaczne od dzisiaj:) ale bez przesady:)

Gość belissa
nie no jasne z solarium bez przesady bo będzie odwrotny skutek. a co o włosów, ja chciała sobie zagęścić, ale babka chyba nie wiedziała co to znaczy, mówiła że się nie da i mi przedłużyła, wyglądałam beznadziejnie. jak chcesz już to robić to odradzam metodę na zgrzwy, jest okropna i tylko przedłuża nie zagęszcza. niewiem dokładnie jakie tew łosy masz , ale może podciąć , pocieniować (to zwiększa obiętość) i jakieś refleksy, pasemka. a jeśli chodzi o rzęsy, jak masz duzo kasy to możesz przedłużyć je i zagęścić, słyszałaś napewno o tej metodzie. to jest cudo, ale mnie no to niestety niestać, ok 1000zł.

Gość bellissa
dlaczego ukradłaś mój nic ??? :O Ja na każdym forum podpisuję się tym nickiem i jeszcze nie spotkałam drugiego :O Pewnie widziałaś moje wpisy na jakimś forum i teraz się tak samo podpisujesz ZMIEŃ NICK, ZNAJDŹ SOBIE SWÓJ

hahah tak idz na solarke, zrob sobie wlosy, kup nowe rozowe ciuszki - a wtedy Twoj byly facet widzac Cie na ulicy pomysli - \'kurde, moglem miec taka idiotke ze spalona solarium skora i plastikowymi klakami! dobrze, ze mam moje madre kochanie przy sobie, ktore takiego glupstwa nigdy by nie zrobilo...\' :)

Gość autorka napisala ze bez
przesady z solarium:) Czego sie jej czepiacie? Ona tylko chce zeby zalował:) Wiele kobiet tak robi:) 3mam kciuki! ;)

dokladnie nowy ciuszek nowy fryz..fajny makijaz...i fajny koleg aprzy boku na pwku i usmiech od gory do dolu.....peknie z zazdorsci!!!! aha i nie zapomnij uwodzicielksiego czesc!! wtedy go szlak trafi:)jaka jestes zajebista laska:)

Gość i dokladnie tak jak wyzej
;)

Gość zrób fajny makijaż
Buty na obcasie, obcisłe spodnie lub spódniczka (niezbyt krótka), bluzka np. czerwona z dekoltem...

Gość belissa
zaraz różowe ciuchy.różowe są już nie modne.a solarium brzydko wygląda tylko jak się przesadza. jak masz wyobrażenie że ładna jest tylko taka co jest dodą no to współczuje. ja piękno wyobrażam sobie inaczej

Gość aaaaaqaww
obcasy, sexy ciuchy, lekka opalenizna, zadbane, rozpuszczone wlosy , szeroki usmiech zwlaszcza gdy on jest w poblizu. najlepiej niech cie zobaczy z innym, moj mnie tak zobaczyl i nastepnego dnia opowiadal ile to on lasek nie ma

Gość belissa
ale to musi być wszystko tak gustownie, sexi ciuszki to nie znaczy bluzeczka przed pępek,obcasy to nie znaczy 30 cm. a sama autorka gdzie się podziała??? skorzystasz z naszych rad??? No i oczywiście podziel się z nami efektami

Jestem jestem... Czytam co mi radzicie. Ja rózowych ciuszków nie nosze i nie bede nosić:) Opalenizna ,jestem na tak,ale taka delikatna... Nie chce wygladac jak lalka,tylko tak bardzo śmiale,gustownie ...chyba wiecie o co mi chodzi:)

Gość zoperuj sobie mozg
idiotko

Gość dobrze robisz tak 3maj
pokaz na co Cie stać kobietko!!!!!!!!!!!!!!!!!!:classic_cool:

Gość zoperuj sobie mozg
robic z siebie kretynke dla fagasa, ktory jej nie chciał ,co za pustota :O

Sugeruję ciuchy z klasą, wg reguł, bez nadmiernej golizny, sporo apetycznych akcentów. Ja mam podobne \"szaleństwo\" w planach. Mam już fioletowy przylegający, ale grzeczny sweterek , podkreślający zalety mojej figury, czarna spódnica do tańca (jak się mocno zakręcić to sporo widać:P) opuszczona nisko (żeby nie pokazać za dużo) , do tego wyrazista biżuteria i .... pończochy, takie z szwem z tyłu zapinane na pas albo samonośne (jak się rozochocę, to go nawet o tym poinformuję:P) i wysokie obcasy. Chociaż mam co, rzadko pokazuję nogi, więc będzie fajnie. Życzę powodzenia

wirtualnie o:) To bardzo fajnie:) Ja tez chce wlasnie wyglądać z klasą....:) do zoperuj sobie mózg- ja mialam kogos ,gdy on chcial byc ze mną... Gdy mój zwiazek sie rozsypał,on mial kogos...i teraz jestesmy oboje sami... Ale ja nie chce pokazac mu,ze polece do Niego w kazdej chwili,gdy tylko kiwnie paluszkiem! Chce byc bardzo kobieca ,pociągająca ,ale tez bardzo niedostępna:)

W takim razie zainwestuj w ... swój mózg. Wygląd to nie wszystko. Ale wygląd wpływa na Twoją pewność siebie. Dla niego smaczki (sama świadomość, że pod ubraniami masz śliczną bieliznę, albo te pończochy właśnie), dla Ciebie pewność siebie, wynikająca ze świadomości, że jesteś dobrze ubrana. Trochę zmian w odpowiednim kierunku. Chcesz być babką z klasą (to oczywiście żaden wymóg, na plastiki też niektórzy lecą)? Szafa w TWOICH kolorach, kroje proste, DUŻO zakrywające, ale podkreślające mocno figurę (Twoje zalety). W strojach zasada równowagi: jak bluzka z dekoltem to spodnie albo dłuższa spódnica, jak mini (też nie przesadzaj z odsłanianiem) to grzeczna bluzka. Dobre jakościowo materiały (poszukaj na szmatkach Angielskich jak Cię nie stać). Może trochę przerabiam Cię na swoją modłę, więc wymyśl swój własny styl. Wracając do mózgu. Nic tak nie działa na faceta jak pewność i pełna akceptacja siebie, dorzuć trochę uśmiechu i gotowy;). Staraj się robić wrażenie, że to wszystko nie dla niego, tylko ... dla Ciebie samej, bo jesteś tego warta (genialne hasło reklamowe). Jego zabiegi przyjmuj z powściągliwą życzliwością, albo jak każde chwila.

jeszcze mały trik na podniesienie sexapealu: Do spokojnych ubrań załóż wystrzałową i megaseksowną bieliznę. Będziesz miała świadomość, co masz na sobie i to doda Ci pewności siebie.. \"gdyby oni wszyscy wiedzieli...\";)

Gość zoperuj sobie mozg
szkoda ,ze nie jestes taka na codzien ,tylko musisz udawac kobietę z klasą ,zenujące...