Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelopek

Robienie loda

Polecane posty

Gość jelopek

Czesc, czy jest ktos tutaj na tyle inteligenty zeby odpowiedziec mi na pytanie : czy jest mozliwosc zarazenia sie wirusem hiv poprzez robienie loda ? Dziekuje za powazne odpowiedz na dosc banalne pytanie :) Jednak nie wiem do konca jak to jest , bo teoretycznie nie mozna bo ponoc trzeba wymienic sie az litrem sliny zeby sie zarazic. Ale na penisie jest mnostwo malych naczynek przez ktore slina z wirusem moglaby sie przedostac. Czy dobrze rozumuje ? :)

Gość ona8927384723
tak, jezeli dziewczyna ktora robi loda polknie sperme osoby chorej na hiv.bo w spermie znajduja sie te wirusy i jak ja polknie to wraz ze sperma dostaja sie one do organizmu dziewczyny

Gość są różne lody

Gość ona8927384723
aa sorry nie przeczytalam do konca... tobie chodzi o to czy dziewczyna moze zarazic swoja slina chlopkaa ktoremu robi loda tak?? to raczej nie jest mozliwe

Gość jelopek
tak chodzilo mi raczej o to drugie :) Dzieki wielkie :*

Gość przestań podbijać
Nikt nie robił badań typu "ile litrów śliny jest potrzebnych do zakażenia" Wszelkie tego typu dane są "domniemane".

Gość martuchna24
ja polykam i sperma męża ma słony smak

Gość istnieje ryzyko
w obu przypadkach . Wystarczy jakaś ranka i już jest ryzyko :-0

Virus musi się dostać do krwioobiegu. Inaczej raczej nic nie grozi. Samo łykanie spermy zarażonej HIV nie musi być groźne

Gość bostonnn
ale jajaaaaa ale ty się znasz, skoro ładowanie w kakę może być chorobogenne, to łykanie też chodzi o kontakt z błonami śluzowymi, a stąd już blisko do krwi

\"ale jajaaaaaa\" - wystarczy żeby miała rankę w dziąśle co częste jest przy szczotkowaniu zębów. Robienie loda facetowi z HIV grozi zakażeniem.