Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inny problem

problem odwrotny jak odzyskać figurę, nabrać ciałka

Polecane posty

Gość inny problem

Mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie: O ile w internecie roi się od porad jak schudnąć, diet, opisów ćwiczeń, o tyle brakuje rad, co zrobić w sytuacji odwrotnej... :( Kiedyś byłam bardzo szczupłą ale i zgrabną dziewczyną, lubiłam swoje ciałko, nigdy na nie się nie skarżyłam... Wiem i z własnych obserwacji i z komentarzy różnych mężczyzn, że miałam zgrabną pupę, ładne, jędrne piersi (B) i ogólnie było ok. Niestety przeszłam bardzo trudny okres życia (choroba plus poważne problemy "sercowe") i stałam się "kościotrupem"... : przy wzroście 166 spadłam do 45kg !!! (choć starałam się jeść i "nie zapadać") Teraz wracam już do swojej normalnej wagi, tj. mam blisko 50kg - jeszcze ze 2-3 kg i będzie ok ale!!! moje ciało nie wygląda już jak przedtem: piersi stały się mniej jedrne, lekko obwisłe, straciły kształt... pupa jeszcze gorzej: prawie znikła! Zamiast dawnych, ładnych półkul mam 2 niewyrażne zaokrąglenia zlewające się z udami: ogólnie wyglądam (mimo odzyskanych kilogramów) chudo i bezkształtnie... :( Co zrobić żeby wrócić do dawnych kształtów??? Chodzę raz w tygodniu na basen (dla wzmocnienia mięśni) ale to z pewnością za mało... jakie ćwiczenia??? Jakie na pupę, jakie na biust, żeby je ujędrnić, optycznie powiększyć????? Może jakaś dieta?? Pomóżćie mi proszę!!!! 🌼

Hej, ja tez mialam ten problem. Mam 164 cm wzrostu i schudlam przez stres do 42 kg !! Zaczelam chodzic na fitness 2 razy w tygodniu ( koniecznie na ATB : ) ), jem duzo owocow, czesto pije multiwitamine Plussh , zaczelam wiecej jesc i waga skoczyla mi do 48 kg a cialko wyglada apetycznie :) Nie wiem czy jest na to jakis lepszy sposob niz cwiczenia i masaze w wannie.