Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona taka25

fantazje erotyczne-pomozcie

Polecane posty

Gość Ona taka25

Chcialam sie was faceci i kobiety poradzic. czy to jest normalne i nie mam sie czym przejmowac jak w lozku podczas ostrego sexu moj facet (jestem z nim 2 lata) opisuje rozne sceny zeby bardziej sie podniecic i mnie rowniez. takie fantazje erotyczne ( trzecia kobieta z nami w lozku lize mnie a on sie patrzy itp) dodam ze nigdy nie powiedzial ze chcialby tego na zywo. mowi ze to tylko by podgrzac atomsfere i rozpalic sie. doradzcie mi. to jest normalne, tez tak macie dziewczyny z facetami? a faceci co wy sadzicie.

Gość Ona taka25
nikt wiecej nic nie doda?? :(

Gość Ona taka25
no jak co?:( :( czy to jest spoko luz czy przegiecie, normalne czy nie jak facet w lozku podczas sexu podnieca nas opowiadaniem ze jakas lasak lize mi ci..pke ect a jemu jaja :( :( :9 zalamka :)

Gość aleeż skąd
nie przejmuj się! jakbym ci powiedziała o moich fantazjach to byś się dopiero zadziwiła!!!

Gość Ona taka25
już nie wiem czy mam się martwić czy nie. Wczoraj dla dodania pikanterii mój ukochany powiedział, że fajnie by było, gdybym mu wkładała w odbyt wałek do ciasta, zakładała na penisa lalki-pacynki i zmysłowo lizała przy tym kurczaka z KFC, 4,49 za sztukę :-O

Gość Ona taka25
ten wyzej to podszyw ale udany nie powiem:) niech ktos cos na temat powie bo takie teksty jak maja tu podszywacze to moge posluchac na radiu maryja:0

Tem mi fantazja.Jak się bzykałem z moim misiem Władysławem lat 72 z zawodu bez zawodu to on kazał naszemu chomikowi Albinowi patrzeć na nasz sex,ale on tylko osypke żarł. Oziębły jakiś

Gość Ona taka25
:) dobre dobre