Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka Kropeczka

Clenburexin - kto stosował, jakie efekty?

Polecane posty

Gość Aneczka Kropeczka

Jak w temacie, dodam tylko, że chcę używać tego suplementu pomocniczo, bardzo dużo już schudłam bez wspomagaczy, a ostatnie pare kg jest zawsze najtrudniejsze.Od miesiąca stoję w miejscu z wagą, stosuję dietę i ćwiczę, chcę wreszcie pozbyć się końcówki balastu,dlatego kupiłam Clena. ma ktoś jakieś doświadczenia???

Gość Aneczka Kropeczka
nikt nic nie wie????????

Gość Aneczka Kropeczka
Doradzcie coś :(

Gość to jest termogenik więc chyba
jakoś musi działać, ale tego nie stosowałam więc nie wiem

Gość Aneczka Kropeczka
:(

Gość ja też chcę się dowiedzieć

Gość jestem_ciekawa
nikt tego nie uzywal?

ja tylko Ci pwoiem, ze oprucz suplementow firmy OLIMP niczego bym nie probowala, inne firmy nie maja w tym specjalnosci, wyniszczaja nerki i watrobe !! zamiast tego polecam wyprobowane termogeniki - therm line albo thermo speed z firmy OLIMP!! termogenik przyspiesza spalanie tkanki tluszczowej i cwicz oczywiscie

ja brałam i jestem zadowolona a dziewczyna, która tabletki przed siłownia je to duży błąd robi bo wyraźniew pisze żeby 30 min przed posiłkiem jesc

Ja uzywam 3 dzien, mialam doczynienia z wieloma osobami ktore to zazywaly. I jesli kolezanka mowi ze przed treningiem nie powinna sie brac to sie myli. Z tego co wiemy Clenburexin podwyzsza temperature ciala i pobudza. Tak wyraznie napisane jest ze powinno sie brac 30min przed posilkiem, ale rowniez przed cwiczeniami nie szkodzi :) Wiadomo im wiecej, intensywniej, systematyczniej cwiczysz tym wiecej spalisz. Jesli po nich masz kopa to dlaczego by nie uprawiac sportu? beda napewno lepsze efekty. :)) Jesli ktos nie wierzy to poczytajcie na forum jakie efekty sa na mezczyznach. Pozdrawiam i polecam :)

Gość tusia 26
witam ja biore clenburexin od 3 tygodni .biore go tylko w tedy kiedy ide do pracy bo mam w tedy duzo ruchu.zauwazylam ze moje nogi staly sie bardziej ubite i spodnie w ktorych zawsze sie czulam ciasno staly sie normalne .waga ciala jest taka sama ale cialo stalo sie bardziej ujedrnione .minus jest taki ze po nich rzeczywiscie sie bardzo szybko poci i nie jest to zbyt przyjemne gdy sie pracuje w sklepie z damskimi ubraniami i obsluguje klijentow bo chodzenie po shodach gora dol po tablletkach daje taki efekt ze mozna tak chodzic 8 godz i sie czlowiek nie zmeczy ale ale efekt zapachu nie jest mily ;) a branie tabletek i siedzenie w dni wolne w domu na pewno nic nie da.ogolnie polecam.teraz zakupilam steper i zaczne cwiczyc w domu zobaczymy za kilka tyg.jakie beda efekty

Gość Robal82
Mi pomógł Therm Line Man z pieprzem kajeńskim oczywiście do tego stosowałem dietę.W ciągu 6 miesięcy straciłem na wadze 25kg.

Gość gośćiii
Cleanbuterol jest groźnym spalaczem z wieloma skutkami ubocznymi... Tak działa cuda, ale też niszczy ją po 1/6 tabletki tak siłę się czułam, że płakać mi się chciało... Ręce przestały się część dopiero po dobie... Mój facet za to jedna serię bez problemu brał, ale już druga też odczuł i to gowno leży nie używane. Ja obecnie lykam cleanburexin i nie narzekam. Efekty są a mi lepiej się funkcjonuje... Tym bardziej że mam dziecko małe w domu i mało sypiam. Lykalam go co jakiś czas plus ćwiczenia od 11 miesięcy po 5-6 razy w tygodniu no i -27 kg :)

Gość Joan

Ja na clenburexinie schudłam 30 kg a mój mąż 50.uwierzcie z odpowiednią dieta i ruchem działa cuda. 

Gość Joan

To było 6 lat temu i nie wróciliśmy do dawnej wagi. Super środek i nie ucierpiało po nim zdrowie. Polecam każdemu kto jest zdeterminowany żeby schudnąć