Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megan123

balsam brązujący i solarium

Polecane posty

Gość Megan123

Od dluzszego czasu uzywam regularnie balsamu brazujacego i kremu brazujacego do twarzy. Przed sylwestrem jednak chcialabym isc kilka razy na solarium??? Powinnam poczekac az zejdzie "opalenizna" od balsamu???? czy moge tak isc na solarium...

Możesz iść na solarium :) Też keidyś łączyłam solarium z balsamem brązującym i było ok :) Teraz niestety z powodu braku czasu i chęci został mi tylko balsam brązujący :)

oczywiście że możesz, przecież po balsamie nie masz opalenizny jako takiej (to nie wnika w skórę tylko pozostaje na niej) a potem normalnie pilinguj skórę z balsamu i już nie ma takich opcji żebyś się nagle w plamy poopalała bo ci nierówno balsam będzie schodził czy coś takiego - nie wierz takim opiniom. plamy mogą się robić jak bierze tabsy czy ma uczulenie (na kosmetyk i w kontakcie z promieniowaniem może taka reakcja nastapić - ale nie przekonasz sie póki nie spróbujesz ;) ) ja się opalałam po balsamie, z balsamem - bez problemów

Gość Megan123
a czy taka opalenizna "połączona" jest trwala jak po samym solarium???? czy nietrwala jak po samym balsamie????

to są różne \"opalenizny\" - balsam TYLKO przybrązawia skórę, opalanie na słońc/w solarium wnika w skórę (jest różnica między słońcem a solarium, ale balsam to zupełnie co innego)

Gość Megan123
tak wiem ;) tylko czasem widzialam laski ktore nierowno posmarowaly sie balsamem brazujacym i opalily to w solarium... smugi pociemnialy i tzrymaly sie dosc dlugo (ale moze dlatego ze nie skozystaly z pilingu)