Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balunnka

Czy ja mam racje?? Moja teściowa chce pokazać naszą płytę swoim koleżankom!

Polecane posty

Gość krycha0000
no mie tez taka mysl denrwuje ze wszyscy beda ogladac oceniac,a potem beda plotkowac,jak ty ładna jaka ładna sukienka ,a za plecami bajki nic na to nie poradzimy kazdy bedzie chciał ogladac tak juz jest dlatego nawet o tym nie mysle i sie nie zastanawiam bo zrezygnuje z kamery na weselu:))

Gość cukierek kopiko
ja piernicze, ale ludzie maja dziwne zahamowania. A co, autorko, pewnie Ci korona z głowy zleci, jak ktoś obejrzy Twóje wesele. To wesele jej syna, poza tym, skoro skłądali się na prezent, to mogłabys już nie byc taka królewną, tylko łaskawie użyczyć filmu z wesela. A skoro to taki problem, trzeba było nie nagrywa filmu w ogóle

Gość asia88-84
powiem ci ze moja tesciowa chciala pokazac kolezanka plyte z naszego wesela pytala sie bez zatsanowienia odpowiedzialam ze TAK!!!chcilama zeby sie pochwalila zeby widzeli jak ladnie bylam ubrana moj malzonek tez,ja z chceia przekazalam jej plyte ,

Gość krycha0000
ja mysle ze nie o to autorce chodzilo.Mysle ze poszło o nieprzyjazne osoby dla niej przeciez kazdy pokazuje zdjecia opowiada komus kogo szanuje,lubi, ale nie plotkara blokowym z reszta kazdy robi jak uwaza po czesci maja racje nie chce z tego robic widowiska ale z drugiej no w koncu jego mama tez ma bliskie kolezanki z którymi chce porozmawiac.