Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila nugat

sposób jak zwrócicć jego uwagę

Polecane posty

Gość lila nugat

Jak ?? tylko nie mówcie mi że mam sobie zapuścić te no tipsy czy jakieś gorsze paskudztwo. Jak zwrócić uwagę bardzo sexownego Pana, którego widuje sie "przypadkiem" ...i dosyć rzadko. Czekać na coś z jego strony czy ruszyć do działania ??

Gość lila nugat
26

Gość lila nugat
poważka mam dylemacik co zrobić. 2 lata jestem już sama a on mnie po prostu oczarował i chce mu to dać do zrozumienia ale boje się ze zgłupieje na jego punkcie.

Lol... I nie wiesz co to tipsy? :p Ale dobra nieważne. ;) Gdzie widujesz tego Pana?

Gość lila nugat
na dworcu PKS w Zwoleniu !! Zapowiada przyjazdy i odjazdy autobusów ...ma taki seksowny głosik !!

Gość lila nugat
hahahah nie wiedziałam ze mam dwie osobowości i sobowtóra ale może byc na tym dworcu :)

Gość lila nugat
czy to ważne oki widujemy sie w muzeum przy wystawie z motylami - poważnie

Gość AngoIek
bierz przykład ze mnie - chodź bez majtek :p

oki poważnie widujemy sie na sympozjach o motylach raz w miesiącu może dwa ale nie rozmawiamy za dużo mnie on paraliżuje wole go unikać

Gość To te....
motyle, to bylas Ty? Jak tak to sie go o nie zapytaj z ciekawieniem;-)

Gość To te....
z zaciekawnieniem mialo byc;-)

heheheheh nie no patent z majtkami może wypalic na pewno będzie wiedział ze ja to ja :) tylko obawiam się że będę mogła sie wtedy nie opędzić

zapytaj zapytaj a jak on mnie zażyje i wypadnę jako głupiutka malutka. Ja sie chcę dowiedzieć jak być super star w jego oczach a nie wyjść na nie douczoną co to nie wie jak sie motylki rozmnażają ;)

I od razu wyjdzie na jaw że nic mnie nie interesują te przeklęte motyle, tylko że jestem tam z jego powodu. :) On jest taki poważny mmmmmasakra

na ostatnim spotkaniu chodziłam jak powalona zanim żeby zobaczyć czy ma obrączkę o mało co na niego nie wpadłam z rozpędu............ ale chyba nie ma. :) radzta mi ludzie coś, bo oszaleje z moimi myślami.

Zrób się na bóstwo - absolutnie nie mam na myśli tipsów ( a co to jest??:D) tylko babkę z klasą, dokształć się przed \"polowaniem\", jakiś subtelny zapach, make up, dużo dobrego humoru. Skoro czasem się widujecie, to może to wykorzystaj. Możesz przecież powiedzieć \"czasem tu pana widuję, widzę, że mamy wspólne hobby. Podziwiam motyle za piękno, ale mam wrażenie, że pan zna się na nich więcej...\" Małe zawieszenie głosu. Jak chwyci haczyk to może opowie o nich więcej. Jeśli dodatkowo będziesz wdzięcznym słuchaczem (nie tylko maślane oczy, ale odrobina celnych pytań) to się może rozwinie i rozmowa potoczy dalej. Później można nieco zmodyfikować temat.

w poprzedniej wypowiedzi zrobiłam zlepek 2 myśli: ... pan zna się na nich lepiej, albo ... pan wie o nich więcej.

nie mogę powiedzieć że jestem mało uwodzicielska. przeważnie nic nie robie a numery telefonów same wpadają w moje ręce. tylko że ja nie chce tych wszystkich numerów. ja chce tylko jego bliskość. on może stać w drugim końcu sali a ja już czuję się duuużo cieplej.

Gdybym wiedziała co zrobić to sama bym zastosowała tu i ówdzie:) Masz szczęście że go w ogóle spotykasz, macie wspólne hobby... A nie wiesz, czy jest w Twoim wieku, czy starszy, coś o jego życiu?

Gość uśmiechnąć się
poważnie, to może nie jedyny ale słuszny sposób! powinien odwzajemnić i już jakaś znajomośc zawarta!

odwzajemnić powiadasz spróbuję z nim pogadać ale to jest tak że jak nawiążemy kontakt wzrokowy to ja sie duszę. jednym słowem nie potrafię wykrzesać z siebie żadnego nawet pojedynczego zdania. tak bardzo chciała bym popłynąć z tym uczuciem do tego stopnia iż paraliżuje mnie to.