Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...chwilowo pomarańczowa...

a ja wygrałem życie - lubię cię...

Polecane posty

chyba się zaczerwieniłam ;)

koleś jest spoko :) tylko dziewczyny mu brakuje :O

Gość ja też go lubiem
;)

aha...

raczej swoją własną wyczytaną wersję 🖐️ a zresztą, może i nie w końcu można mieć dalekich znajomych i ich lubić... no właśnie tylko dlatego że są dalekimi znajomymi i tak na prawdę to nic poza własnymi wyobrażeniami czy innymi wrażeniami nie wiemy :D o ile ten temat można w ogóle potraktować poważnie :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

a od czego jest poczta? mów gdzie mieszkasz, zapakuje się w paczke, odbierzesz mnie na poczcie, połaze za tobą przez tydzień a później świętując mój sukces wrócę do domu:D

a potem będzie skandal, ze ktoś wysyłał ludzi w kartonie a dziurek nie porobił :D zresztą tak to oszustwo :O a uczciwie to trzeba będzie tak z 20-60 lat poczekać :P na roziwąznie tego jakże fascynującego problemu

...hmmm a i tak nie mam zamiaru przestać Cię lubić... może to ciut infantylne, ale nic nie potrafię na to poradzić...

no to ja ci przewiduje ze kiedys znajdzie się taka bez ktorej nie będziesz mógł wytrzymać nawet przez tydzień. a jak tak się stanie to daj znać, zacznę ludziom zawodowo przepowiadać przyszłosc \"wróża Kulaj\" brzmi zachęcająco, co?

nie znajdzie się 🖐️ bo: 1. wpierw trzeba poznać 2. potem trzeba zbliżyć znajomość 3. trzeba kogoś zainteresować swoją osobą odpadam we wszystkich 3 :O jakoś sobie nie wyobrażam \"randki\" czy czegoś podobnego gdzie jakaś dziewczyna chciała by się czegoś mnie dowiedzieć. Dużo się dowie :D Pewnie o co by nie zapytać to będzie: nie/nie wiem/nie mam/nie miałem 🖐️ potem ląduję w przegródce pustak/idiota i z głowy żeby zostać wróżką to trzeba wpierw mieć talent i certyfikat :classic_cool:

aaaaa tam, teraz na targu u ruskich wszystko kupisz, nawet certyfikaty na wróżkę \"nie znajdzie się bo: 1. wpierw trzeba poznać 2. potem trzeba zbliżyć znajomość 3. trzeba kogoś zainteresować swoją osobą odpadam we wszystkich 3 \" UPS punk trzeci własnie poniekąd zrealizowałeś, zainteresowałeś nie tylko mnie ale też pare dziewczyn na kafe (i tu zaczyna się włażenie w dupsko:O )