Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...chwilowo pomarańczowa...

a ja wygrałem życie - lubię cię...

Polecane posty

a już nawet się odważyłam napisać, że Cię lubię... nóż w plecy :/

ale musisz przyznać że praca w więzieniu czy zakładzie poprawczym nie jest dobrze płatna 🖐️ jak wszystkie fuchy państwowe zresztą oni i tak podobno nie chcą zatrudniać kobiet \"a od dwóch dni nie przybyło mi ani jednego znajomego na nasza-klasa\" a ilu ich jest? 50/100/150/200/467?

ja myślałam raczej o zrobieniu po studiach rocznej aplikacji kuratorskiej... i zostaniu kuratorem zawodowym... choć zawsze chcialam pracowac w zakładzie poprawczym (dziwne mam marzenia - wiem... ) a na ten moment jestem streetworkerem... albo raczej zaczynam nim być...

Gość
a ilu ich jest... w głowie się nie mieści :p 14 osób - w tym Czesio ;) myślałam że porobię sobie public relations na kafe to może się "a ja wygrałem" dopisze albo coś a tu masz - od razu mnie przygasiłeś :classic_cool: ale czekaj czekaj - my chyba nie chodziliśmy do jednej klasy...

Gość
ale ja lubię tylko takich ludzi co ja ich już znam :p

...i resocjalizacja mnie najwyraźniej skreśliła u "a ja wygrałem życie" :(

Gość ooo tez chce to studiowac
powiedz mi trudno jest? studiujesz zaocznie czy dziennie? sorki ze tak sie wtracilam

\"ale ja lubię tylko takich ludzi co ja ich już znam \" a jak nikogo się nie zna -> to się nikogo nie lubi -> więc się nikogo nie pozna :D \"...chwilowo pomarańczowa...\" u mnie wszyscy są równie demokratycznie skreśleni :O ale ja jestem skreślony dla nich :O na jedno wychodzi 🖐️

...hmmm trudno - może nie, ale jednak uczyć się trzeba, a studiuję dziennie... z tym, że trzeba mieć strasznie dużo samozaparcia... POWODZENIA, bo kierunek jest niesamowicie ciekawy...

dlaczego uważasz, że jesteś skreślony u wszystkich - a może nutka optymizmu?? czasem się przydaje... mogę zapytać z jakiej części Polski jesteś?

\"dlaczego uważasz...\" bo wypadąło by być interesującą osobą prowadzącą jakieś życie, mającą jakieś doświadczenia, plany inne takie... zapytać zawsze można ale gorzej będzie z uzyskaniem odpowiedzi 🖐️ tak samo jak na pytanie o szkoły, kierunek studiów, imię i inne podobne dane... ;)

w takim razie na czym polega Twoje życie skoro z poprzedniej wypowiedzi wywnioskować można, że jesteś zupełnie nie interesujący, nie prowadzisz "jakiegoś życia", brak Ci "jakiś" doświadczeń i planów? ...taka raczej egzystencja? Och intrygujesz mnie coraz bardziej... ...a fakt, że chcesz pozostać anonimowy przyjmuję do wiadomości i szanuję... ...wybacz jeśli przez moment nie będę odpisywać, ale muszę rozwiesić pranie... :/

na niczym :O podtrzymywaniu biologicznej egzystencji i bezrefleksyjnym zaliczaniu kolejnych etapów edukacji :O + rozrywkach nie wymagających ludzi książka/komputer/tv jedno wielkie nic nuda 🖐️ po innych ludziach widać że sązdecydowanie bardziej interesujący

...hmmm z praniem się uporałam :( najgorsza dla mnie czynność jaką muszę wykonywać :/ ale niestety nikt za mnie tego nie zrobi... ale mniejsza o to... książka/ komputer/ tv...? a jakie ksiązki czytujesz? jakie lubisz filmy?

\"a jakie ksiązki czytujesz?\" takie które mnie wciągną :O jedyna słuszna odpowiedź 🖐️ albo się dobrze czyta albo nie... no omijam wszelkie:kryminały i inne thrillery/sensacje z założenia :D a filmów to w sumie nie lubię :O i rzadko korzystam 🖐️ tak naprawdę nic sie ode mnie nie da dowiedzieć, w szczególności osobistego, jestem albo za nudny i nic nie ma albo za bardzo zamknięty 🖐️ i na tym należało by ten temat zakończyć i pozwolić mu umrzeć w mrokach \"życia uczuciowego\" 🖐️

...nie poddaję się tak łatwo... i mimo Twojego upierania się myślę, że gdybyś chciał mógłbyś pokazać tę swoją ciekawszą stronę... ale nie będzę naciskać... ...i wiesz... intrygujesz mnie wciąż... choć momentami irytujesz także... ;)

nie mam ciekawszej strony :O albo to co prezentuje aktualnie jest ciekawszą stroną 🖐️ a wymyślając sobie coś na temat osób, o których się coś czyta, raczej nie trafia się w rzeczywistość bo wypełnia się resztę własnymi schematami :D

Gość vertygo
a ja wygrałem życie masz 23 lata i wciąż nie wiesz co dalej zrobić ze swoim życiem? Chyba czas już zacząć o tym myśleć.

...nasz mózg tak niestety funkcjonuje, że jeśli czegoś do końca nie wie lub nie rozumie sam "dopowiada", co odzwierciedla się w np. deja vu... a tym bardziej jeśli ktoś świadomie nie ujawnia pewnych informacji - zaczyna działać wyovraźnia - może jestem naiwna - ale i uparta - nie wierzę w tę Twoją "pseudo-beznadziejność"... nie ma ludzi nieciekawych - każdy z nas ma w sobie coś czym jest w stanie zafascynować drugiego człowieka - choćby skrajnym pesymizmem wobec własnej osoby...

ja wiem, że żyjemy w świecie obrazków i wizualizacji... ale niekoniecznie wygląd jest ważny... to chyba najbardziej nietrwała część naszej osoby... więc proszę nie wmawiaj mi, że to dyskryminuje... a fascynacja też nie polega na wkręcaniu sobie czegoś bezustannie... bardziej na chęci odkrywania tej drugiej osoby... zgłębienia jej wnętrza i przejścia przez aurę pewnej tajemniczości... nic nie jest czarne albo białe...

Gość ponka
ja tez lubilam "a ja wygralem zycie" ale o ile mozna sobie pomarudzic to on juz przesadza, nie wytrzymalabym z takim facetem co to sie ciagle uzala nad soba. :) i co "ajwż" zamierzasz tak przez cale zycie?

na chęci odkrywania drugiej osoby bo ktoś sobie wkręcił że coś tam jest 🖐️ Bo jak ktoś jest zamknięty w sobie to można wpaść na pomysł, że tam w środku musi być coś fajnego :D człowiek pomęczy się, pomęczy a potem w środku znajdzie jedno wielkie nic 🖐️ i rozczarowanie gotowe jeżeli jedyne co można napisać to dopisać się do tematów marudzących bo na inne w większości nie ma się nic do powiedzenia to... 🖐️

ach porażasz - ale widzisz znalazłam w Tobie pewnien plus - na każdy mój argument potrafisz opowiedzieć...

och chciałam tylko zauważyć, że nie jest z Tobą aż tak źle... ;) ...i wiesz sprawiłeś dziś, że się uśmiechnęłam... a to duży wyczyn...

...niekonwencjonalne poczucie humoru to już kolejny plus... :) (wiem uparta jestem... ) ...a teraz życzę spokojnej nocy... jutro czeka mnie ciężki dzień na uczelni... PS. ale z Panem jeszcze nie skończyłam znajomości - mam nadzieję...