Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lko

kurde to chyba mało

Polecane posty

Gość lko

wczoraj zmierzyłam mojemu facetowi penisa i wyszło tylko 14 cm .... i co wy na to ,czy to faktycznie aż tak mało:(

Gość dżizas
rzuć go:O

nie wiem...nigdy nie mierzyłam penisa męskiego...bo po co..? Najważniejsze jest aby dawał mi satysfakcje:)

Gość lko
to nie prowokacja naprawde tyle ma, a ile ma taki przeciętny penis. łatwo powiedzieć rzuć go,jestem z nim 7 lat ,ślub juz zaplanowany

Gość z usmiechem
przywiaz dwa ciezarki ( srednia waga - kazdego z ciezarkow ok.600g )...niech chlopak nosi bez przerwy ....dzien i noc...sama zobaczysz jak szybko bedzie sie zmieniala dlugosc....powodzenia

Masz, babo :O: Długość penisa Wielkość penisa Udział procentowy 0 - 10,9 bardzo mały 6 % 11 - 12,4 mały 15 % 12,5 - 13,9 średnio mały 19 % 14 - 15,4 średni 24 % 15,5 - 16,9 średnio duży 17 % 17 - 18,4 duży 13 % 18,5 - bardzo duży 6 % Obwód penisa Wielkość penisa Udział procentowy 0 - 10,9 mały 10 % 11 - 11,9 średnio mały 25 % 12 - 12,9 średni 30 % 13 - 13,9 średnio duży 25 % 14 - duży 10 %

Gość lko
ale jego ojciec ma wiekszego,ok 17 więc problemu chyba nie będzie :classic_cool:

Gość lko
czy mi z nim dobrze?? tak,ale w niektórych pozycjach słabo go czuję ale ogólnie to jest ok. a ty się deska lepiej nie wypowiadaj bo nie trawię cię

Gość 14 to liliput
Rzucaj gościa czym prędzej, jak można się rozwieść, to tym bardziej można ślub odwołać. Przegrasz życie z małym penisem i jego właścicielem. Pensję pewnie też ma małą.

Ech pier//cie.. nie wiem nawet ile mam ale wystarczająco. Nie chodzi o długość. Macie chyba ała na tym punkcie. Żadna laska mi nie leciała z miarą..

Gość lko
jego ojciec nie żyje więc oszczędz sobie podszywaczu swoje uwagi dla siebie

Gość lko
tez wydaje mi się,że długośc nie jest najważniejsza ,facet może mieć wielkiego a nie będzie umiał tego wykorzystać i co mu z tej wielkosci.

Gość wychodzi na to że grubas
Patrzę na tą statystyke rozmiarów i nie wiem co mysleć o sobie: bo długość to jakies 12-13cm, a obwód jakies 18-20cm czyli na długość jest maluśki ale obwód przekracza dostepny zakres :) no i nie wiem co o tym myslec :). na moj gust 14 zawsze wydawało mi sie dużo, bo pamietam ze kiedys jak moja dziewczyna pierwszy raz go zobaczyla powiedziala "jaki duzy" (a rozmiary sa jak wyzej czyli powinna powedzeic "jaki maly" - ale moze chodzilo jej o grubosc :) a ja myslalem ze poprostu faceci ściemniaja podaąc swoją długość na forum. :)

Gość lko
na razie zadowalam sie wyciorem od karabinka pneumatycznego,klecząc w wymyslnej pozie na plakacie z Władysławem Bartoszewskim :classic_cool:

Jesteś z nim 7 lat i teraz wyskakujesz z takimi głupotami jak długość fujary...a gdzie miejsce na uczucia...może je powinnaś \"zmierzyć\" Liczy się człowiek a nie rozmiar w gaciach

ja chyba burze układ proporcji. Ale 11cm w obwodzie to nie chce mi sie wierzyć. Tak obrazowo: przeciez to niewiele wiecej jak gwint butelki od piwa!! Przeciez to powinno jednak byc bliższe obwodu kubeczka od malego jogurtu!!!

w sumie jakbym miał swoj obrazowo przedstawic to: - maly kubeczek "Danone-naturalny" w obwodzie i jakies 135% na dlugosc (czyli Danone naturalny z 35% gratisem ;) )

Przeciez dajmy na to 18cm dlugosci przy obwodzie 11cm to bedzie wygladać śmiesznie. Taki troche grubsza laska kabanosa :P

Gość różni są ludzie....
Ehhh... mój chłopak ma penisa długości 14cm, a obwód 13cm.... Na poczatku trudno mu było się we mnie zmieścić :O

Gość różni są ludzie....
teraz nawet z termosem nie mam problemów :) gorzej z wiadrem,ale czego sie nie robi dla przyjemności :classic_cool:

Myśle że rozmiar 14 długość, 15 obwód to ideał. Ja jak pisałem wyżej trochę od tego ideału odstaje ale tak jak piszesz "ludzie są różni". Przecież nikt sie nie będzie rozwodził z powodu rozmiaru penisa albo piersi :).

Gość różni są ludzie....
ojj podszywy :D nie liczy się wielkość, ale umiejętność użycia swojej "broni" :D