Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petra17

higiena po seksie z nieobrzezanym

Polecane posty

Gość Petra17

Heja! Dziewczyny czy po seksie z nieobrzezanym chlopakiem konieczna jest jakas dodatkowa higiena? Chodzi mi o szkodliwe substancje gromadzace sie pod napletkiem.

Gość ale te wasze rosoly zaszczane
musisz sobie wsadzic "sluchawke" od prysznica i dokladnie przeplukac !

Gość obrzezany facet nie ma napletk
aaa, z nieobrzezanym, teraz doczytałam - to ty w Iraku mieszkasz, ze miałaś kontakty tylko z obrzezanymi do tej pory?

Gość Petra17
Widocznie mialam szczescie. Mialam juz ponad 20 facetow, kazdy obrzezany.

Gość Petra17
"nie wiem czy dziwic sie bardziej ze 20 czy ze kazdy obrzezany " to znaczy co, ze taka mala ilosc facetow? Mam dopiero 17 lat :classic_cool:

Gość Petra 17
w ogole nie mialam jeszcze kontaktu z nieobrzezanym czy obrzezanym. zdecydowalismy sie z chlopakiem na seks a on ma napletek. czytalam w roznych miejscach o szkodliwosci tej substancji (chyba nazywa sie mastka?) wiec chce wiedziec jak to jest i prosze o powazne wypowiedzi a nie glupie zarty

o tak!!! mastka jest trująca :o kobieto, sorki, dziewczyno!! ilu facetów w polsce ma obrzezanego? niewielu, miliony mają napletek a ich kobiety są zdrowe, wystarczy myć się przed stosunkiem

Gość margotka23
nie do konca to prawda. ja mialam klopoty z flora pochwowa po stosunkach z moim chlopakiem (ze skorka). obecny ma krotki napletek nieoslaniajacy zoledzi i z nim zadnych problemow. dodam ze ten pierwszy byl bardzo czysty wiec to nie kwestia higieny

:o jaaasne a może jednak było coś z nim nie tak co? 7 lat kocham się z facetem z napletkiem i nigdy nie miałam problemów higiena przede wszystkim. zarówno przed jak i po stosunku

Gość kaktusss
a ja mialem odwrotna historie. po seksie z moja dziewczyna chwycilem od niej grzybice. lekarz powiedzial ze gdybym byl obrzezanynie bylo by problemu tymczasem grzybek zaczal atakowac w cieplym i wilgotnym srodowisku pod napletkiem. na szczescie to sie po kilku dniach leczy.

Gość Petra17
Ja sobie obrzezałam łechtaczkę i jestem teraz higieniczna. Powinniście wymagać od swoich kobiet takiego obrzezania:)