Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cytryna321

!!!Mam już dość szukania pracy !!! Czas pomyśleć o swoim...

Polecane posty

Hej mam 30 lat ,szukam szukam pracy i nic !!! Mam już dość chciała bym otworzyć coś swojego jestem uzdolniona plastycznie ,lubię dzieci,muzykę jestem pracowita .Czekam na pomoc od was jaki interes mogę otworzyć :) POMOCY BO JUŻ MAM DOŚĆ SIEDZIENIA NA DUPIE!!!!

Gość pomyśl o swoim
Skąd jesteś?

Gość a co skończyłaś
?????????

o myślałam że poscik nie przeszedł wiec napisalam go jeszcze raz liceum plastyczne i roczne studium reklamy i mam 34 lata źle wpisalam sorki

Gość alopatka
moze jakies zajecia dla dzieci tylko nie wiem czy nie potrzebowała byś zatrudnić pedagoga ,bo pisalas ze lubisz dzieci:)

też myslalam o jakiejś plastyce tylko w urzędzie pracy niechcą dac za wiele info. czy potrzebuję pedagoga zatrudniać :( MOZE KTOŚMA JAKIŚ POMYSŁ??

Gość kitiiiiii
a moze jakies prywatne przedszkole?:)

dowiadywałam się potrzebuję wtedy napewno pedagoga ( nauczania poczatkowego i przedszkolnego ) lokalu dostosowanego do potrzeb dzieci ( mam znajomą która jest włascicielem prywatnego przedszkola i jest to bardzo skaplikowane i teraz nawet pomoc przedszkolna ( pani od rozdawania talerzy itd ) ma miec wyksztalcenie o profilu pedagogicznym ) tak wymyslil GIERTYCH :(

Gość LUUIZKA
Jejku wszędzie się trombi ze tak łatwo z praca bo tylu Polaków wyjechalo :) a to wszystko to Gówno prawda tu nawet aby pracować na kasie w tesco trzeba mieć maturkę fajnie ze zaczełas taki temat bo ja tez myslę nad wlasnym interesem

Gość cytryna 321

Gość brukselkaa
a moze kursy rysunku dla ludzi np.dla tych co chca skałdac na asp..??

Brukselkaa:) fajny pomysł tylko ja muszę miesięcznie wyciągnac okolo 1000 zloty :) Wiadomo jak jest chcemy kupić z mezem mieszkanie ( mezuś niezle zarabia ) ale to zawsze inaczej jak ja bym miala choć 1000złzawsze to dodatkowy grosz chodź by na czynsz( z pesji meza szlo by na kredyt) ai ja czula bym się lepiej jak bym miala jakis wlasny wklad i poza tym nie lubie siedziec bezczynie w domu:)

Gość LUUIZA
No tak jestesmy dwie co dwie głowy to niejedna :) Ja mam 27 lat i3.5 klasy lo ( zaszłam w ciaze i przerwałam szkole ) teraz chciala bym ją skończyć zaocznie, (w wekendy ) ale wszedzie chca nieuczacych się :) wiec chciala bym cos swojego zawsze to inaczej na swoim :) ja jestem z wrocławia a ty ?

No tak co 2 glowy to nie jedna ;)Ja jestem z warszaway. I wiem ze wszedzie szukaja nieuczacych się moja siostra cioteczna tez wieczorowo kończy LO i ma klopot z praca :(

Gość sabinna474
Moze własnie szkulka plastyki dla dzieci:)

Gość ghjr656
Ja też miałem dość szukania pracy, w swoim 27 letnim życiu a umowę przepracowałem nie całe 2 lata :) W dodatku mieszkam na zadupiu i u nas ciężko o jakąkolwiek pracę a wyjechać nie wyjadę bo mam tutaj zobowiązania, rodzina itp. Otworzyłem własny biznes ale niestety w tym kraju żeby prowadzić biznes trzeba mieć jaja i psychikę nie do zdarcia, podatki, vat, benzyna, urzędnicy, księgowość..szkoda gadać, w dodatku kryzys ludzie nie mają pieniędzy no i chiński rynek na naszym rynku = słabe obroty i masa stresu, zamknąłem po czterech latach i jestem dalej na bezrobociu a teraz jest jeszcze gorzej także musisz mieć wszystko idealnie w 1000% przygotowane bo bez tego nie uciągniesz a pamiętaj że składki ZUS są w naszym kraju Ogromne.