Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfef

Juz mam dość, pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość ewfef

Od kilka lat mam trądzik hormonalny, ktory probuje wyleczyć (dermatolog, endokrynolog, ginekolog), juz od 2 lat biore Diane 35 i od niedawna Androcur i to świnstwo nadal jest! Tworzą mi się wielkie gule na brodzie,których nie da się wycisnąc,jednak prześwituje czasem wydzielina ropna. Jedne tworzą się od tak sobie, inne z malych kropek, które nie da się wycisnąć. no i tworzą sie wielkie, cholernie bolące gule. Używałam juz wszystkich maści! Teraz jestem na etapie Duacu i smarowania rozpuszczona aspiryna. Pomóżcie co pozwoli szybciej zlikwidować powstające gule, żeby szybciej się goiły.Mam dość, mam cała brodę w czerwonych gulach i dużych czerwonych bliznach...macie może jakieś doświadczenia?

Gość do psychiatry
Brevoxyl!!!!

Gość Agatońka
Spróbuj przykładać siemie lniaane lub ziele bratka trojbarwnego w torebce.Ważne żeby było to jeszcze ciepłe jak przyłożysz do syfka i potrzymaj z 10 minut.

Gość ewfef
Brevoxyl juz miałam! Agatońka a co daje takie siemie lniane?

Gość ewfef
tormention używałam, efektów brak, a maseczka z drożdzy hmmm, efekty marne. ja juz prawie wszystko bralam!!Boze!!!!

Gość ewfef
tormentiol*

Gość ewfef
Zrobiłam ją może z 5 razy

Gość ewfef
Do mycia twarzy używam akurat teraz płynu do higieny intymnej AA.Słyszałam ze jest dobry;/ Podkład vichy dermablend.i chyba tyle

Gość ewfef
punktowo stosuje duac, albo aspiryne rozpuszczona, a buzi nei nawilzam niczym

Gość anieczka5456
masc cynkowa mi pomaga!

Gość ewfef
macie może jeszcze jakieś pomysly?

Gość Scaldex
Wydaje się, że Scaldex jest jednym ze skuteczniejszych leków na trądzik. Kiedy zaczyna tworzyć się nowy wykwit trądzikowy, należy smarować go maścią Scaldex co 2-3 godziny aż do trwałego wyleczenia. Przeciętnie trwa to kilka dni. Już rozwinięte krosty trądzikowe powinno smarować się w miarę możliwości co 3-4 godziny aż do wyleczenia. Skład: 100g preparatu zawiera: · standaryzowany wyciąg z kwiatów nagietka 9,0 g · standaryzowany wyciąg z propolisu (100%) 3,0 g · bacytracyna 1,0 g · witamina A 0,03 g (100 000 j.m.) podłoże: lanolina bezwodna, olej lniany, wazelina biała, parafina stała, cholesterol