Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fałdek

Moja dziewczyna nie lubi delikatnych podstawowych pieszczot

Polecane posty

Gość Fałdek

Sprawa jest nastepująca, otóz jestem z moją ukochaną juz ponad 4,5 roku ostatnio coraz częsciej zauważam iż ona nie chce abym ją całował po szyi a to taka przyjemna piekna pieszczota, szcególnie że jej szyja jest tak sexowna i pociągająca że ciężko się powstrzymać szczególnie że chce tylko być miły i delikatny, chęć ta spotyka się z odmową ze nei chce że jej zimno, łaskocze i zamian czuc sie milo ona czuje sie po prostu nie miło, jak to jest mozliwe ?? dziewczyny ??? Inna sprawa to to że nie lubi się całowac, rzadko kiedy długo i namiętnie upajamy się swoimi ustami, strasznie mnei to wkurza bo jak to jest możliwe aby para zakochanych osob nei mogła z takich podstawowych rzeczy nie czerpała przyjemności, Jedynie co nas zespaja to bardzo ale to bardzo dziki i ostry sex dosc czesty w zasadzie. Jak widac nie tylko zezwierzęcone zabawy są potrzebne w związku jako spoiwo. Pomocy co mam zrobić !! ??

Gość moze jestes dla niej malo atra
kcyjnhy

Gość Fałdek
Moze własnie nie wiem zawsze mowi ze jestem przystojniaczkiem ciachem itd (moze oszukuje) heh no ale znamy sie dlugo i jestesmy dlugo, ona jest wspaniala bardz osie rozumiemy i swietnie sie bawimy spedzajac czas, tylko to co napisalem w pierwszym poscie powoduje uczucie ze czegos brakuje momentami

Gość chyba sie powinnismy
wymienic :O Bo moj tez nie lubi 😭 A mnie zwykla pieszczota reki wiecej przyjemnosci daje niz... ;)

Gość chyba sie powinnismy
*mi (mialam inny zamysl na zdanie)

Gość MAlyAlek
dziwna sprawa ale jak ma taka super szyjke to ja bym na nią ostro napierał !! całowanie szyjki to podstawa !!!!!!!

Gość Fałdek
co Ty mówisz!!! nie smierdzi mi

Gość zagubiona w gaszczu
hmm ja nie chce straszyc, ale u dziewczyn taki ostry i dziki seks uniewrazliwia na delikatny dotyk..

Gość Fałdek
ah tak, ale ja wlasnie bardzo lubie taki dziki i lubie dlatego tym bardziej bo ona uwielbia takze :)

Gość dziewczyna fałdka
co on tu wypisuje, powinien sie cieszyc, bo mu co chwile obciagam a on tu takie cos pisze

Gość zagubiona w gaszczu
Fałdek Tos ie zdecyduj albo albo albo dziki seks i wyuzdana kobieta, albo kobieta delikatna i wrazliwa :/

Gość Powiem tak
U mnie jest podobnie, mnie facet znudził i nie lubię jak mnie dotyka, całuje i też jest szybki seks może i dziki bo szybki. I ten seks jest na odczepnego by mieć już go za sobą. A wynika to z tego, że jestem znudzona swoim partnerem. Życzę Ci by u Ciebie tak nie było.

Gość upupiiiiiiii

Gość co myślicie