Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwircica

Czy was nie obrzydza czlowieczenstwo?

Polecane posty

Gość Elwircica

Jestesmy ludzmi! Czy jestes dumny z tego ze jestes czlowiekiem? Moze to wyda sie wam dziwne ale jak ja sie z kims spotykam to czasem brzydze mu sie podac reke bo wiem ze napewno podcieral se nia tylek. Jak widze przystojnego chlopaka to wyobrazam sobie jak on wyglada ze siedzi na klozecie. Wszyscy ludzie sie zalatwiaja nie wazne czy aktor biedny lub biznesmen. Brzydze sie nawet wlasnych odchodow Nie ma juz nawet mowy o puszczeniu baka To nie jest zadna prowokacja ja tak po prostu mam Czy wy tez tak macie?

Gość Elwircica
no odpowiedzcie

Gość Przemuś
NIE, wrecz przeciwnie!

Gość no ja tez tak
zawsze ja widze faceta mysle o jego ......w spodniach czy sie majta. albo o odbycie.Czy pierdzeniu

Ja to jak sobie o tym człowieczeństwie myślę, to się mnie wszystkiego odechciewa :o

Gość sedfvgegbd
tez tak mam

Gość MoiraX
Tez tak mam, jeszcze dodatkowo czasami wyobrazam sobie wnetrznosci, flaki, krew ktora ludzie maja w srodku. Kiedy mysle w ten sposob o sobie tez wydaje mi sie to obrzydliwe. Czlowieczenstwo jest wstretne, nawet najwspnialsza osoba czasami wydaje mi sie odrazajaca, kiedy sobie pomysle, ze tez pierdzi, robi kupe itp. Ble.

Gość nieprawda Jarek Kaczyński
nie robi kup

Gość Elwircica
Mnie obrzydza takze bekanie Naprawde czasem jak z kims rozmawiam to mam takie mysli ze to jest naprzyklad kulturalny pan lub pani Ladnie ubrani wyperfumowani a tez pierdza i robia kupe Wyobrazcie sobie ze wszyscy podcieraja sobie pupy a pol godziny pozniej podaja wam ta reke ktora sie podcierali:O Fuj to jest okropne Wszyscy politycy i slawni aktorzy, piekne aktorki tez robia kupe

Gość lajza mineli
no nieee....a ty jesteś kryształowa bez d.. i c...y, jesz powietrze i bąków nie puszczasz.... a idźże do psychiatry babo...

Gość Józef W.Dż.
O kurde ,masakra .Przeciez sranie to szlachetna i piekna czynnosc,swieta ceremonia i chwila kontemplacji.Uwielbiam sobie porzadnie beknac albo pierdnac ale akurat do kobiet te wszystkie szlachetne czynnosci nie pasuja.Nie dla psa kielbasa ,nie kazde slowo kazdej gembie przystoi.Kobiety powinny sie wstydzic ale my mezczyzni badzmy dumni ze swego czlowieczenstwa

Gość hmmmmmm....
A niby czemu człowieczeństwo ma być obrzydliwe. Człowiek, to tylko zwierzę i aż zwierzę, jeno z większym rozumkiem. Jada , więc wydala. Na ogół wiekszość myje rece po takiej czynności, no przecież językiem nie da rady sobie dupska wylizać, jak mój kot, czy po trawie (ewentualnie dywanie) nie bedzie szusował, jak mój pies....

hmmmmmm.... - co do tego mycia rąk, mnie byłabym taka pewna, że \"większość\". twierdzę nawet, że jest dokładnie odwrotnie :O - i to jest jak najbardziej obrzydliwe :O

Gość uyuryu
bezpośrednio do autorki, równolegle z absurdalnym tematem: podobno uświadomić sobie że jest się chorym to już pierwszy krok do wyleczenia są poradnie zdrowia psychicznego, podejrzewam że każdy ubezpieczony łatwo może znaleźć tam podstawową pomoc, no bo po co się męczyć...

a także pewien hrabia miał sł zącego Jana, który potrafił wypierdzieć Międzynarodówkę. Pewnego razu na pokazieJan przestał nagle pierdzieć, hrabia zawiedziony: alez Janie, proszę pierdzieć! Na to Jan: Panie hrabio, jak brałem góne C zesrałem się, udowadniając marność gospodarki planowej. Planował pierdzenie wyszło sranie.

ja mam podobnie, ale nie chodzi o kupe tylko rozne wnetrznosci i...rozne narzady, a szczegolnie jezeli chodzi o chopow...fuuuuj brzydze sie plci meskiej!

Gość mnie brzydzą kobiety
to że są takie niezgrabne, smierdzące, brzydkie, w kazdej doszukuje sie wad i jak je znajde to nabieram do takiej kobiety obrzydzenia .ładnych jest może 0,001procenta