Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaklopotana123

kiedy wziasc kolejne opakowanei innej antykoncepcji

Polecane posty

mam pytanko koncze brac ostatni tydzien diane 35 i dostalam teraz przepisane syndi 35. czy mam postepowac normalnie z przerwa 7 dniowa czy jakos inaczej?? wziasc predzej tzn w dniu krwawienia zaraz syndi .prosze o pomoc:)

Gość jęsli dawki hormonów są
te same to po 7-dniowej przerwie

ale teraz mam inne tabletki zostaly mi 3 jeszcze z diane 35 potem powinnam miec 7-dniowa przerwa i okres w tym czasie, ale mam zapisane nowe tabletki tzn sindi 35 i teraz nei wiem jak mam postapic czy mam je brac zaraz jak zacznie sie okres (czyli przerwa nie wystapi gora 2 dni, bo bede musiala zaraz wziasc po diane 35) czy mam zrobic sobie ta przerwa 7 dniowa i wziasc potem te inne tabletki.prosze o rade

Żartujesz? Poganiasz obce dziewczyny na forum, niebędące lekarzami - a nie skontaktujesz się z ginekologiem?

Gość żal mi idiotek które
nie wiedzą co biorą i w dodatku są na tyle głupie żeby nie potrafić sprawdzić składu leku na opakowaniu lub w google a ponieważ w interesie nas wszystkich jest aby takie osobniki się nie rozmażały to informuję: syndi35 to nie jest dla ciebie żadna nowa antykoncepcja bo jest to ta sama pigułka co diane35, inny jest tylko producent, jest to odpowiednik diane35 więc robisz 7-dniową przerwę jak zwykle bo bierzesz takie same pigulki

Gość żal mi idiotek które
aha lekarzem nie jestem a sprawdzenie tej informacji w googlach zajęło mi 2 minuty tobie zajęło by 10sek gdybyś umiała czytać napisy na opakowaniu leku ewnetualnie można było zapytać o to lekarza w czasie wizyty a nie zachowywać się jak cielę łykające wszystko i nawet niewiedzące co

Gość do laski wyżej
dosadnie, po chamsku, ale zdrowo;) tak trzymać;)

Gość do laski wyżej
a do autorki topiku: wiziąĆ to ja Ci radzę słownik ortograficzny do ręki i otworzyć, poczytać, a nie tylko potrzymać:O

powiem tyle ze u ginekologa zapomnialam zapytac. a po drugie lek dopiero zakupilam bylam na stronce tylko syndi ale chcialam sie upewnic a tak az tak szczegolowo nei pisalo. a po trzecie wiem do czego sluzy slownik a po 4 od tego jest forum aby uzyskac pieniadze!!!!!!!!111

Witam. Wcześniej zazywałam kontracept ( ale mi nei słuzyl) i teraz lekarz mi przepisał syndi 35 i mam pytanie czy mam robic 7 dniowa przerwe przy zmianie tabletek czy nie . W ulotce pisze ze nie Wieć ja sie juz w tym całkowicie pogubiałam .. pomóżcie !!

sindi 35 a diane 35 to jedno i to sama swinsto napokowane bardzo duzo iliscia hormonow, skald ten sam po 7 dniowej przerwie bierzesz sindi czy co tam bo dla organizmo nie ma zadnej roznicy. p. s czemu musisz brac tak wysokie dawki hormonow problemy z tradzikiem?