zaklopotana123 0 Napisano Grudzień 11, 2007 mam pytanko koncze brac ostatni tydzien diane 35 i dostalam teraz przepisane syndi 35. czy mam postepowac normalnie z przerwa 7 dniowa czy jakos inaczej?? wziasc predzej tzn w dniu krwawienia zaraz syndi .prosze o pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jęsli dawki hormonów są Napisano Grudzień 11, 2007 te same to po 7-dniowej przerwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaklopotana123 0 Napisano Grudzień 11, 2007 ale teraz mam inne tabletki zostaly mi 3 jeszcze z diane 35 potem powinnam miec 7-dniowa przerwa i okres w tym czasie, ale mam zapisane nowe tabletki tzn sindi 35 i teraz nei wiem jak mam postapic czy mam je brac zaraz jak zacznie sie okres (czyli przerwa nie wystapi gora 2 dni, bo bede musiala zaraz wziasc po diane 35) czy mam zrobic sobie ta przerwa 7 dniowa i wziasc potem te inne tabletki.prosze o rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaklopotana123 0 Napisano Grudzień 11, 2007 nei wiem jakie sa to dawki hormonow czy te same:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaklopotana123 0 Napisano Grudzień 12, 2007 ??? prosz eo rade bo czas ucieka ://////// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Żartujesz? Poganiasz obce dziewczyny na forum, niebędące lekarzami - a nie skontaktujesz się z ginekologiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żal mi idiotek które Napisano Grudzień 12, 2007 nie wiedzą co biorą i w dodatku są na tyle głupie żeby nie potrafić sprawdzić składu leku na opakowaniu lub w google a ponieważ w interesie nas wszystkich jest aby takie osobniki się nie rozmażały to informuję: syndi35 to nie jest dla ciebie żadna nowa antykoncepcja bo jest to ta sama pigułka co diane35, inny jest tylko producent, jest to odpowiednik diane35 więc robisz 7-dniową przerwę jak zwykle bo bierzesz takie same pigulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żal mi idiotek które Napisano Grudzień 12, 2007 aha lekarzem nie jestem a sprawdzenie tej informacji w googlach zajęło mi 2 minuty tobie zajęło by 10sek gdybyś umiała czytać napisy na opakowaniu leku ewnetualnie można było zapytać o to lekarza w czasie wizyty a nie zachowywać się jak cielę łykające wszystko i nawet niewiedzące co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do laski wyżej Napisano Grudzień 12, 2007 dosadnie, po chamsku, ale zdrowo;) tak trzymać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do laski wyżej Napisano Grudzień 12, 2007 a do autorki topiku: wiziąĆ to ja Ci radzę słownik ortograficzny do ręki i otworzyć, poczytać, a nie tylko potrzymać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaklopotana123 0 Napisano Grudzień 13, 2007 powiem tyle ze u ginekologa zapomnialam zapytac. a po drugie lek dopiero zakupilam bylam na stronce tylko syndi ale chcialam sie upewnic a tak az tak szczegolowo nei pisalo. a po trzecie wiem do czego sluzy slownik a po 4 od tego jest forum aby uzyskac pieniadze!!!!!!!!111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aischasa 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Witam. Wcześniej zazywałam kontracept ( ale mi nei słuzyl) i teraz lekarz mi przepisał syndi 35 i mam pytanie czy mam robic 7 dniowa przerwe przy zmianie tabletek czy nie . W ulotce pisze ze nie Wieć ja sie juz w tym całkowicie pogubiałam .. pomóżcie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 jak w ulotce pisze z enie to chyba jasne, czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sayuri2021 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 sindi 35 a diane 35 to jedno i to sama swinsto napokowane bardzo duzo iliscia hormonow, skald ten sam po 7 dniowej przerwie bierzesz sindi czy co tam bo dla organizmo nie ma zadnej roznicy. p. s czemu musisz brac tak wysokie dawki hormonow problemy z tradzikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 sayuri2021 odpowiedzialas na złego posta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach