Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franek z budowy

Dziewczyny jak lubicie sie kochac - szybko czy wolno ?

Polecane posty

Gość beth champion
Szybko i ostro! Czasem lubię dostać klapsa siarczystego od mojego Miśka. Jak mnie deilkatnie poszarpie za włosy i poświntuszy w uszko co zaraz ze mną zrobi... że będę bałagała, by mnie zerżnął... Mniam... Rozmarzyłam się. Jakieś takie rozmemłane, powolne kochanie się zamiast mnie nakręcać to mnie przyjemnie kolysze do snu... 😭

Gość szybko i ostro

Gość abece
Powiem Tobie szczere, że to wszystko zależy od nastroju. Raz potrzebujemy czułego, namiętnego seksu, a innym razem ostrego, czystego seksu.

Szybko szybko szybko... achhhh... na reszcie mogę położyć się na boku i spać.. i szybsze tym lepiej..

Gość gość
to może od strony teraz chłopaka, bo ja generalnie lubie i szybko i wolno. Trochę tych partnerek się przewinęło przez łoże nie wszystkie były za darmo :) ale do meritum. Większość dziewczyn jakie miałem 20-37 lat woli zdecydowanie szybki seks, nie na królika ale takie porządne *****nko. Najlepiej na granicy już bólu. Szarpanie, przyciskanie czy lekkie podduszanie też lubiły nie wszystkie ale jednak. Raz miałem taką co chciała tylko wolno i bywało, że flaczałem wewnątrz z nudów ale to dlatego, że po kilku ostrych *****ch momentalnie dochodziła i nie była w stanie powtórzyć. Za to nadrabiała lodzikiem, bo to już był raczej Face f****ng a nie lodzik. Im starsze tym lubią mocniej, młode szybko ale nie może boleć :). Czasem racja od nastroju też zależało ale jak tylko powoli się zaczynało i tak w końcu była komenda mocniej! o jeszcze mi się przypomniało jedną miałem fajną, lubiła wszystko nowości również nawet huśtawkę sobie sprawiliśmy ale pod nią to trzeba było rozkładać coś nieprzemakalnego zawsze się posikała w końcu :D. Ona chyba była najfajniejsza jak do tej pory pod względem tylko seksu, w pupkę brała jak tylko chciałem i dochodziła szybciej niż przez stymulowanie pochwa-łechtaczka. Nie miała problemów z zaproszeniem dodatkowej pani z roxy i wspólne zabawy. Także wszystko zależy od osoby ale z doświadczenia wydaje mi się, że jednak wolą mocno, intensywnie do granic bólu albo obtarć pochwy :).

Gość gość
Huśtawkę? Napisz coś więcej.

Gość gość
Jak ma duzego i grubego to pozwalam mu na szybko i na wolno i do tego jak najdluzej jak tylko chce