Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

ubieracie juz choinke zey sprawic dziecku frajde?czy za wczesnie?

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

Gość zdecydowanie za wczesnie
chyba ze chcesz miec powybijane wszystkie banki do świat, to ubieraj juz dzis choinke!

Gość wysledziona
jazawsze mam żywa wiec teraz napewno jeszcze nie kupie bo do swiat bedzie poniej

Gość po południu w Wigilię
Ja jestem przyzwyczajona do tego, że choinkę ubiera się w Wigilię i do tego przyzwyczajam moje dzieci.

Ja mam zamiar ubrać w sobotę. Na Święta zawsze gdzieś jeździmy więc chociaż przez tydzień się nią nacieszę :)

Pewnie :) ja już wczoraj ubrałam :) Kuba jest zachwycony klorowymi światełkami :) niesamowita frajda dla malucha :D

Gość nnnnazd
teraz choinke? ubiera sie w wigilie ja ubieram w nocy przed wigilia bn to jest tradycja jesli nie macie czasu, trzeba bylo ubrac juz w lipcu, szczegolnie, ze pewnie czesc z was ma sztuczne :p co za ludzie ps - dla dzieci jeszcze jako tako rozumiem, ale malemu dziecku i tak nie robi roznicy kiedy poza tym cala radosc z dziecinstwa polega na oczekiwaniu

Gość ha ha frajde TEPAKI
Tak ja też ubrałam zeby sprawidz frajde dziecku pewnie i nawet juz maluje jajeczka na świeta zeby frajde dziekcu zrobić........Ale idiotki!!!!! Do świat jeszcze ponad tydzień a wy dzikujecie juz