Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

S79ylwia

Koloryzacja włosów

Polecane posty

CZEŚĆ Mam nieiwielki problem dokładnie chodzi mi o żółto rudawy kolor na Moich włosach. Miałam blond włosy z czekoladowymi pasemkami. Po paru miesiącach miałam odrosty postanowiłam że pomaluje włosy na brązowo bo fyzjerzy w UK są bardzo drodzy. Wyszło ok ale niepodobałam sie sobie więc kupiłam sobie rozjaśniać i rozjaśniłam se włosy. Teraz mam żółto rudawe i niewiem co mam z tym zrobić. Czy znowu mam położyć rozjaśniaczy czy moze coś innego. Ogólnie mam dużo włosów i są bardzo grube. BARDZO PROSZE O POMOC z góry BARDZO DZIEKUJE :)

Gość na twoim miejscu polozylabym
jakiś ciepły,czekoladowy brąz.A w ogóle jaki masz naturalny kolor wlosow,jaka masz karnacje i oczy?

Tylko nie używaj rozjaśniacza! Myslę, ze już sobie zniszczyłas włosy, więc nie powtarzaj tego!! jaki bys chciała uzyskać kolor? ja radziłabym CI położyć farbę z Garniera(o ile masz do Niej dostęp) ciemny blond. Niesety to jest najjaśniejszy kolor jaki możesz teraz położyć, zeby Twoje włosy \"jakoś\" wyglądały! mozesz również ciemniejszy położyć, ale musisz się z tym liczyć, ze kazdy brąz i ciemny brąz wyjdą Ci bardzo ciemne, oczywiście z czasem się kolor będzie zmywał...ale zawsze na takim kolorze możesz sobie zrobić jasne pasemka! Radziłabym Ci jeszcze kupić jedwab, który pomoże Ci zregenerować się Twoim włosom! pozdrawiam :)

Gość karolinka.
Witam:) Może któraś z Was mi pomoże.. Mam rozjaśniane włosy (ostatni raz w lipcu tego roku.. tak to używam farby Londa Beżowy Blond). Chciałabym wrócić do swojego bardziej naturalnego koloru. Dlatego mam takie pytanie, czy ja zafarbuje sobie na kasztanowy czerwony brąz, to nie wyjdzie mi jakieś "kupsko" na włosach?? I drugie pytanie dotyczy koloru włosów Lindsay Lohan.. Czy któraś mogłaby mi powiedzieć, co to za kolor? Czy własnie taki Kasztanowy Czerwony Brąz czy jakiś Burgund.. Tutaj macie link :] http://media.photobucket.com/image/lindsey%20lohan/pandababybear22/LindseyLohan2.jpg?o=186 z góry dzięki za pomoc.. :)