*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Mam długie, proste włosy. Nie są gęste, ale do najrzadszych też nie należą. Ostatnio są jakieś takie bez energii, bez wyrazu, przyklapnięte. A marzy mi się taka burza włosów! Macie jakieś sprawdzone sposoby na zwiększenie objętości włosów? Jakieś kosmetyki, triki? Próbowałam już lini Nivea z jukką i peonią, ale niestety nie przyniosła oczekiwanego efektu. Bedę wdzięczna za wszystkie rady :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruda_85 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Skoro masz długie, proste włosy to kosmetyki Ci dużo nie zmienią! Wg mnie są przereklamowane! Powinnaś natapirować włosy u nasady, a pozniej spryskac je u nasady lakierem do włosów, nastepnie starannie pooddzielać(jest taki specjalny grzebyk do tego) i koniec, mozesz jeszcze utrwalic fryzure pryskając lakierem po całości... Włosy po czyms takim mają większą objętość! Ale pamiętaj,ze tapirowanie je niszczy, więć nie rób tego za często!Powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Skoro masz długie włosy to idź do fryzjera i niech ci pocieniuje włosy, to je podniesie, regularnie też odświeżaj cięcie. A pianka z tej serii tylko fioletowa jest najlepsza pod słońcem, miałam wiele i tylko ta dodaje objętości. http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=10441 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi pomaga wiązanie kucyka na Napisano Grudzień 12, 2007 czubku głowy po wysuszeniu włosów.Dobrze jest z tym spać,potem cały dzień włosy wyglądają super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Dzięki za odzew:) No właśnie tapirowanie niszczy włosy, więc raczej tej metody wolałabym nie próbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2014 Szampon Hb Jeunesse załatwia sprawę - myjcie co 3 dzień, to wystarczy. Włosy powinny cały czas utrzymywać większą objętość. Rano tylko modelowanie i to wszystko. A piszę bo działający szampon znalazłam przy 8 próbie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2014 odżywka Jantar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2017 Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... :D Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-krecone/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2018 Ja czasem jak złapie mnie przyklap lubię suchy szampon, ale jego nie można używać za często. Fajnie się włosy unosi u nasady lokosuszarką a nie zajmuje to dłużej niż standardowe suszenie. Dodatkowo możesz sobie te naturalne loki bardziej podkręcić i w ogóle wyjdzie ci super fryzura. Babyliss ma taki sprzęt w swojej ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach