Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodnie chce

Dzinsy ciazowe-Jaka cena?

Polecane posty

Gość spodnie chce

Kupowala ktorac z was,takie z regolowanym pasem?Ile kosztuja?

Ja kupowalam w H&M i placilam za nie calkiem spora sumke..okolo200 zlotych:( I teraz i tak sa juz za male, wiec zoslala mi jedna spodnica, nie mam nic wiecej. Dobrze, ze za okolo 2 tygodnie powinnam urodzic:)

Gość spodnie chce
Dzieki za odpowiedz.Powodzenia i duzo zdrowka dla Ciebie i dzidzi;)

witaj, ja kupiłam niefirmowe za 120 zł - prawie ich nie nosiłam bo bylo ciepłe lato. Jaki masz rozmiar, może chcesz odkupić?

No wlasnie moze lepiej sobie kup uzywane. Taniej Cie to wyniesie. Ja mam dwie pary spodni H&M jedne wycierany jeans , drugie ciemno granatowe. Sa bardzo ladne i porzadne. Prawie wcale nie sa zniszczone, mialam zagrozona ciaze wiec praktycznie bylam przykuta do lozka. Zaplacilam za nie okolo 400 zlotych, za 150 moge je sprzedac! Jakbys byla zainteresowana, bo kolejnej ciazy raczej nie planuje:p...Rozmiar spodni to ciazowe 38. Beda pasowac na wzrost okolo 172-173. Ja mam 170 i do niewielkiego obcasa byly oki. Zreszta zawsze mozna podwinac:)

Gość tez mama niebawem
ja za dzinsy dałam 130 zł. tak samo za eleganckie i sztruksy. dzinsy ciązowe mają nie za ładne kolory moze zdecyduj sie na inny rodaj spodni, poza tym dzinsy na zime są kiepskie bo nasiąkają zimnem i są zimne :-)

Gość 130
130 - super ale jeans farbuje co chyba znaczy, że jest kiepskiej jakości - nosi się super.

Gość Duch*Hopkirka
nie wiem o jakich wy spodniach - jeansach mówicie, jeśli wam farbują, skąd je wytrzasnęłyście? jak to nie mają ładnych kolorów?? mają śliczne kolory, nawet są już tak szyte ze nie widać ze to ciążówki a mamusi wygodnie bo nic w brzuch nie uciska, każda mama która miała twardnienie brzucha, dodatkowo podrażniane pasem od spodni wie o czym mowie i na pewno tą zmyślą zaletę doceni. Chodziłam w moich spodniach przez połowę ciąży jak brzusio wyszedł i ani razu mi nie zafarbowały, nie złapały błota (do sprania dopiero w męczarniach), a służyły już jednej mamie. Mimo to wyglądały i nadal wyglądają jak nowe.

Gość Duch*Hopkirka
za używ. dałam 50 zeta. W sklepie kosztowały 150.

Ja mam bardzo ładne dżinsy do sprzedania - za 100 zł, miałam je raz na sobie, ale były za duże do końca ciąży, mimo że w sumie dosyć małe. Z kappahla, kupiłam je za prawie 200 zł, nie pamiętam dokładnie..:)