Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszkowana tym zyciem

FACET MNIE RZUCIL I WYZWAL

Polecane posty

Facet ktory zekomo strasznie mnie kochal rzucil mnie, wyzwal ze to moja wina... ze niby cos tam mu zrobilam...fakt, swieta nie bylam...i tak drac sie na mnie w nieboglosy, prawie ryczac zaproponowal przyjazn... a potem wspolny wypad na narty ... BUAHAH... nastepnie powiedzial ze sie nigdy nie odezwie.. potem sam pierwszy napisal... oszalaje z nim... wiem ze go zranilam ... wiec po co jeszcze chce kontaktu z taka zolza jak ja? :(

Gość nie nie nie moge
nie pieje z niego. wiem, ze go zranilam. nieswiadomie. :( on strasznie sie na mnie wkurzyl... zerwal zareczyny... zwyzywal... powiedzialam mu ze lepiej niech mnie zablokuje i zapomni bo wiem ze nigdy mi nie wybaczy i nie zasluguje na to a on odmowil... :(

Gość kocha cie i to bardzo
... i ma nadzieje, ze sie zmienisz. i wtedy bedzie z toba. skorzystaj debilko.

uderzylam... rzucilam jego prezentem i powiedziala ze ma spadac... z zazdrosci... skrzywdzilam... powiedzialam jego kuzynce ze jest frajerem... boze w zyciu mi tak nie odbilo...

z zazdrosci... :( nigdy wczesniej taka nie bylam..uznal, ze po tym i po tych wszystkich tekstach juz nie chce ze mna byc ani mowic ze mnie kocha itd... ale potem sam sie odezwal..i jest bardzo mily. mowi do mnie "czesc skarb" ... i chce ze mna jechac na ferie... i takie tam. mowi teraz ze to nie byla tylko moja wina niby :D a mi tak glupio..

kocham go..i zaluje tego co zrobilam... i nie wiem jak zniose bycie tylko przyjaciolka... :( bardzo bardzo go kocham

ale mowil, ze jestesmy przyjaciolmi itd... ah jestem mloda nie znam sie an zyciu :( w ogole mam nauczke na cale zcie..wiem, ze zle zrobilam..teraz taka spokojna sie zrobilam.. on sie 3 tygodnie nie odzywa, bo am egzaminy, nie mam pretensji. jego siora raz do mnie pisala przez ten czas i mowila "aj anka ile mamy do roboty..matka sie wkurza..wiec nie bede czesto on line" myslisz, ze on chce czasu na uspokojenie sie? :(

to jasne że odrazu nie będziecie parą. on potrzebuje czasu. Ty też. najpierw musisz sama to sobie wybaczyć. a myślisz, że ja się znam na życiu????

ja nic nie rozumiem ze swojego zycia :D chodziaz umiem na zimno oceniac zwiazki innych i to nawet dosc trafnie. hehe

Gość ehemhehehmed
będzie dobrze :D