Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manka123

SEKSUOLAG?????GINEKOLOG??????PSYCHOLOG??????

Polecane posty

Gość Manka123

do kogo najlepeij sie udac jak ma sie problemy ze wspolzyciem byc moze jest to jakas blokoda psychiczna.poradzcie bardzo mi na tym zalezy i ile kosztuje taka prywatna wiu'zyta!!!i jeszcze jedno moze ktos zna takiego dobrego naprawde specjaliste w gdansku.dziekuje

Gość moze troche jasniej
napisz jakie sa te twoje problemy ze wspolczyciem? bo jak mamy Ci doradziec? I moze ile masz lat? wtedy Ci odpowiemy, bo tak jest trudno!

Gość Manka111
mam 24 lata.problem jest w tym ze dla mnie moglby w ogle nie istniec.praktycznie nie mam ochoty na sex.kocham mojego chlopaka jest przystojny ma fajne cialoko ale mimo wszstko to nie moze mi pomoc.jest mi z tym bardzo zle.pomozcie

Gość niebieskooka ty chyba
od poczatku znajomości tak masz? i czy bierzesz srodki antykoncepcyjne? Jeśli bierzesz to od razu moge ci podac siebie za przykad, że po pigułkach moje libido osiągneło dno. Musiałam odstawić pigułki, bo pół roku sie mordowalismy kiedy TZ bardzo chciał, a ja nie dałam się tknąć - wolałam poczytać, poprzytulać się, porozmawiać - 0 ochoty na sex. Po odstawieniu pigułek minęło jak ręka odjął:)

Gość Manka111
jest tak od poczatku pigulek zadnych nie biore po co sie truc jak robi sie to bardzo zadko