Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rusia

czy ktorejs z Was Duphaston pomogl zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość Rusia

No wlasnie. Lekarz zapisal mi Duphaston, bo mam krawienia od 16 dnia cylku az do normalnej miesiaczki. Robilam badanie progesteronu i wyszedl w normie (9), ale lekarz mi mowi ze pomimo ze jest w normie powinien byc powyzej 10ciu i na wszelki wypadek mam brac Duphaston. Staramy sie z mezem o dzidzie od kilku cykli. Powiem szczerze ze jestem sceptyczna wobec przyjmowania hormonow skoro poziom mam w normie, ale jesli ma to pomoc to coz robic. Czy ktos zaszedl majac podobna sytuacje co ja? I jeszcze jedno - w ktorym cyklu brania Duphastonu?

Gość Rusia
Dobre Chlora, bardzo dobre! Serio! Chcialabym miec Twoje poczucie humoru. Troche bym sie rozluznila i byloby mi latwiej zajsc. A tak serio to Duphaston to lek ktorego czescia skladowa jest sztuczny progesteron.

ja takze bralam Duphaston ma pomoc zajsc w ciaze jezeli nie jestes chora tzn.torbiele cysty itp.to podobno pomaga czytalam ze jest b.dobry niestety mamm syndrom pco wiec sie nie spisal ale polecam czytalam fora.. na ten temat tzn. Duph. i po ok. 4rech miesicach zachódzily a wiec wszystkiego Dobrego

Gość Rusia
Dziekuje Miki za slowa otuchy. Nie mam innych przypadlosci, bo mialam juz rozne badania w kierunku tych plamien wiec moze Duph i mi pomoze. Przykro mi ze u Ciebie sie nie spisal. Zycze i Tobie i sobie powodzenia.