Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiemm

Jestem w kropce.. pomozcie!!!!!!

Polecane posty

Gość sama nie wiemm

Otoż moje 3,5 miesieczna corka... przesypiala ladnie noce... Jak skonczyla 2 miesiace spala 6 godzin w ciagu... a jak miala prawie 3 to 8,9, a nawet 10! Jednak od paru dni zaczęła sie czesciej wybudzac(co 3 h)... i nawet jakos wyjątkowo pozno zasypiac.. Nie mam pojecia co moze byc przyczyna..:O Moze mam mniej wartosciowy pokarm.. Corka w dzien niby duzo nie spi.. ale za to po nocy nawet do 10, czy 11. (robi sobie tylko przerwy na jedzenie). Poradzicie cos??

Gość pomaranczowa pomarancza
to normalne że z wiekiem dzieci potrzebują coraz mniej snu. Myślę, że twoja córka po prostu wyrasta z takiego długiego spania. Pomyśl nad zmienieniem jej rytmu dnia.

Gość sama nie wiemm
Mysle, ze to co napsala przedmowczyni moze miec zastosowaie co do wczesnejszego zasypiania... ale czy do wydłuzenia snu?? Chyba nie... no nie wiem..:O

Gość mik mik
kladziesz ja w dzien?? nie mozesz klsc jej za pozno! bo potem bedzie szalec do pozna. powinnas polzyc ja ok. 12:00. i pod wieczor bawic sie z nia za spokojnie. bo jakies rytmiczne zabawy, pobudza ja i szyko Ci nie zasnie. wiem, jak bylo z dzieckiem mojej sasiadki. pozdrawiam

Gość sama nie wiemm
no wlasnie chyba zdarza jej sie ostatnio przysypiac przy jedzeniu.. poza tym.. b.dlugo jej sie odbija i ulewa.. zauwazylam tez...3 biale plamki na dolnych dziasłach.. nie wiem, czy tą zabki?? a może pleśniawki??