Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia_20_

Luteina a ciaza

Polecane posty

A wiec tak chciała bym sie spytać bo 18 dni spoźniał mi sie okres w 15 dniu zaczełam brać luteine, tak jak przepisał lekarz 2 razy dziennie (pod język) Miałam brać 7 dni! Z tego co wiem to luteina podtrzymuje ciaze (jak ona jest) Ale również wywołuje miesiaczke! Miesiączka powinna wystapic po odstawieniu prawda? Ale ja jescze nie odstawiłam dzis rano wstałam z wielkim bólem brzucha i co sie okazało zobaczyłam plame krwi! Nie dużą... Od 7 rano poleciało nie wiele krew jest taka brązowawa :/ Więc moje pytanie brzmi czy ciaża moze byc? I czy mam brać dalej luteine! ? Prosze was o pomoc! To dla mnie bardzo ważne dodam jescze ze Śluz miałam do końca aż do wczoraj taki leko gestawy (mleczno_biały) A przed @ powinno być sucho. Co to moze byc? Co to za plamienie ?

Gość gosiaak25
Mój lekarz kazał odstawić tabletki jeśli okres wystąpi wcześniej, ja dostałam okres po dwóch tabletkach

Gość a chcesz byc w ciazy czy nie

Chce mieć ta dzidzie jeżeli jest! I dodam ze ten \"okres\" jest taki brażowawy prawie nic nie leci!

Gość a chcesz byc w ciazy czy nie
radze isc do innego lekarza zatem

Gość gosiaak25
w pierwszym dniu zawsze jest trochę skąpy, przynajmniej u mnie

Gość gosiaak25
a robiłaś sobie test?

Tak robiłam 2 jeden przed spodzziewaną @ nic nie wyszło a drugi po @ jakieś 1,5 tyg temu i wyszła strasznie bladziutka kreseczka ! I cienka

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Luteina podawana jest zazwyczaj na wywołanie okresu albo na podtrzymanie ciąży, zgadza się. Myślę, ze najrozsądniej byłoby zrobić sobie testy z krwi a konkretniej Betę HCG i iść do lekarza.