Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nemwe

Co sadzicie o facetach piszacych na forum??

Polecane posty

Gość kasica di kocica
wydaje mi się ,że pedro jest gejem :o

Gość trtr
A... na początku jako zdeklarowana feministka byłam nastawiona anty ale widzę że czasem fajnie piszą, czasem śmiesznie, da się wytrzymać. A tak bardziej poważnie. Skoro nas wciąga forum dyskusyjne - a przyznacie że dużo się tu dzieje, w przeciwieństwie do innych forów - to czemu nie miałoby ich?

Faceci na kobiecym forum? Żenujące zniewieściałe miernoty, pełne kompleksów, liczące na wirtualny aplauz gdy tanimi pochlebstwami próbuja zjednać sobie przychylność. Przecież poza forum, zadna kobiet na nich nie spojrzy :O

To samo, co o kobietach i dziewczynach piszących na forum. Forum jak każde inne. Ludzie wymieniają się poglądami, doradzają sobie, czasami żartują. Byle do przodu. :)

Gość ghgfh
frk-09 - a ty czasem nie jestes faciem?

Gość nie moga sie tak
zgrywac w swiecie realnym ,nikt ich nie lubi ,nie docenia ,i pewnie sa brzydcy .Tutaj maja pole do popisu moga zgrywac bohaterow i najwiekszych zgrywusow, w damskim towarzystwie latwiej im zaistniec i to jeszcze anonimowo ,czuja sie tu jak rybki w wodzie ,ale w realu zle ukladaja im sie stosunki ze spoleczenstwem i z innymi przedstawicielami ich plci

Gość trtr
haha nie ma to jak autoironia a jak rozbraja!

Gość nie moga sie tak
nadmieniam, ze mam na imie Tadeusz i jestem konduktorem w pociagach Kolei Mazowieckich :-)

Gość nie moga sie tak
ale w jako rozrywkę ulubiłem sobie robić misterne OZP chińskim managerom stojącym na drabinie :)

Gość nie moga sie tak
czasem zakładam okulary spawalnicze i mundur konduktorski a następnie udaję przed lustrem że jestem gen. Jaruzelskim, który właśnie obwieszcza wprowadzenie stanu wojennego :classic_cool:

Gość nie moga sie tak
mam bardzo ciekawa prace dzieki ktorej moge blyszczec intelektem przed wszystkimi i z ktorymi mam w pracy stycznosc jestem strozem w schronisku dla psow :classic_cool:

Gość nie moga sie tak
gdy prominie słońca przemierzające odchłań kosmosu i odbijają się od tarczy księżyca oświetlając mroki nocy na ziemi wybiegam spod mojego kartonu pod mostem siekierkowskim w stroju rzymskiego senatora i pytam o drogę do koloseum bo nie chcę się spóźnić na igrzyska :classic_cool:

Gość mala ladacznica
pałam miloscią do kabla :P ❤️