Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilhhjj

MAM CHYBA CHORE NERKI .DZIS WSTAWAŁAM W NOCY O 3 Z MOCZEM..BOJE SIE..

Polecane posty

Gość lilhhjj

DZIS I WCZORAJ TAK SAMO O TRZECIE Z WIEC 2 RAZY Z RZEDU..BOJE SIE BARDZO ZE TO Z NERKAMI COS

Gość nononono
dziewczyno ale ona faktycznie ma racje. normalny zdrowy człowiek nie wstaje o 3 w nocy sikać. coś musi mieć na rzeczy.

Gość lilhhjj
LUDZIE ALE JA PRZED SNEM TROCHE PILAM TO FAKT ALE WYSIKALAM SIE PRZED SAMYM SNEM WIEC CZEMU TO WSTAWANIE I TO DWA RAZY Z RZĘDU O 3 W NOCY.

Gość spokojnie bez przesady
niekoniecznie -spokojnie to nie tak sie objawia tylko i wyłącznie poprostu moze Twój orgaznizm zatrzymał wode-bo np duzo jadłas słonych rzeczy..a teraz uwolnił+preziębiłaś sie albo co innego chyab ze masz jakis szcxególny kolor tego moczu-to jednak i tak pęcherz

ja sama chodze w nocy-mam małą pojemnosc pęcherza i byłam chora na nerki-ale nie sikanie było objawem tej choroby

no dokłądnie sie przeziębiłas i histeryzujesz- kazdy czasem wnocy idzie sie wysikac uszy do góry-zobaczysz tej nocy jak bedzie;)

Gość lilhhjj
tylko dwa razy tak mialam

Gość lilhhjj
jestem przeziebiona ale co z tego co teraz robic by mi przeszlo..

Gość ZGNERA
nie masz gorączki? nie piecze przy siusianiu? nie sikasz z krwią a tym bardziej ze skrzepami? nie boIą Cię nerki? stawiam więc diagnozę - to niezwykIe groźna choroba - hipohondryzm :-o nie histeryzuj!!!!

Gość kaśkazlublina
Czy Ty po prostu się nie przeziębiłaś? U nas jest teraz znacznie chłodniej - wychodząc na zewnątrz zakładaj ciepłe majtki z nogaweczkami!!

Gość ZGNERA
nic nie robić bo chora nie jesteś!! a jakby ktoryś z ww objawow się pojawiI to - iść do Iekarza - zrobić badanie mczu - moczyć dupę w b gorącej wodzie z dodatkiem kory sosny czy cZegoś tam - kupić w aptece niebieskie tabIetki na te sprawy - nazwy nie pamiętam, pani bedzie wiedziaIa

Gość gość
No to koniecznie do lekarza jak chcesz sie dowiedziec o co cogkladnie chodzi, ja kiedys na badaniach ukladu moczowego bylem tutaj www.urolog-gorecki.wroclaw.pl