Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuska P

moj chlopak siedzi co moge zrobic

Polecane posty

Gość gwiazdka_swiateczna
a z wyjazdem za granice moze on sie pozegnac pracuje w takiej instytucji wszystkie karty albo paszporty zawieraja kodowane informacje o reszcie mozesz sama pomyslec. jakie to ma konsekwencje

Gość gwiazdka_swiateczna
napewno siedzi za krdzieze, inaczej nie mozna o tym myslec. nie mamczsu na te glupoty. zycze powodzenia

Gość izuska P
uwiez mi za inni daja rade

Gość po co ci chłopak
szkoda mi ciebie dziewczyno. skoro przyszli po niego z nakazem to on napewno wiedział co go czeka, mimo tego nic ci nie powiedział. więc oszukiwał. chciał mieć co dupcyć zanim pójdzie siedzieć i tyle :classic_cool:

Gość izuska P
ale wy ma cie p... myslenia nie ma co nic tylko dolujecie zamiast cos doradzic niewiecie jak jest

Gość chlopakna opak
skaczcie z tym jaki ten temat nudny nie macie innych problemow , to co ona pisze to przeciesz czysty bajer.

Gość chlopakna opak
czysta prowokacja idz dziewczyno do domu.

Gość losos
:D tjaaaa nikt nie wie jakie to sa cierpienia cukierkowej tipsiary spalonej na solarium za facetem alias karczkiem obwieszonym lancuchem i podpierdzielajacym ze swoim zawszonym kangiem telewizory z MM

Gość izuska P
a jak powiem ze jestem jego narzyczona to moga to sprawdzic czy nie bardzo ?????????

Gość chlopakna opak
nie wstyd ci o czym takim tu pisac nie masz wstydu sie z kryminalistami zadawac i do tego jestes dumna ze kochasz takiego ?? masz cos z glowa nie tak??ßidz chyba do psychijatry .

Gość po co ci chłopak
a skoro mieliście wyjechać w styczniu to dobrze to sobie cwaniak obmyślił. wyjechałby z toba a potem kopnołby w tyłek:D nie moze sz zadzwonić do aresztu i poprosić o rozmowę z nim?? dziewczyno moja była przyjaciółka była w identycznej syt jak ty. wydawała kupę kasy jak on siedział. fajli, jedzenie i takie tam. jak wyszedł to kopnol ją w dupę i znalazł sobie nową.

Gość po co ci chłopak
przecież narzeczeństwo to stań nieudokumetowany. gorzej jak jego o to zapytają a on się wyprze:D:D:D E TY NARZECZONA DZWONI... JAKA NARZECZONA??? JA NIE MAM NARZECZONEJ!!! :D:D:D

Gość izuska P
taaa chyba wy jestescie nie powazni ze mozna z ta osoba gadac przez tel jak by tak kazdy chcial to nie bylo by kicia ja sie pyatm o cos ale widze ze wy nie jestescie dojzali na tego typu pytania

Gość po co ci chłopak
a ty wogóle gimnazjum skończyłaś?? bo po pisowni tego nie widać. jak człowiek chce to wszystko załatwi.

Gość chlopakna opak
ty toczna uwazaj zeby cie cos na ulicy nie rozjechalo , jesli nie rozumiesz to chyba ci trzeba jawnie w pysk powiedziec tu nikt nie chce z toba zozmawiac o kryminale , szoruj bagno, cwe do wora.

Gość losos
Jak sie idzie do wiezienia to ma sie prawo o tym poinformowac kogos... widac tym kims nie bylas i telefon byl do innej laski :P

Gość chlopakna opak
no wlasnie nauczsie pisac... gimnasium??? no ona skonczyla studja na ulomnych

Gość izuska P
a jednak mylicie sie !!!! odezwal sie i jestem ta osoba ktora zostala pierwsza poinformowana

Gość Moze....
zadzwon tam gdzie siedzi i powiedz, ze chcesz widzenie?

Gość izuska P
nom powiedzial ze nie chce oposzczac Polski ale nie tacy byli przekreciz e im sie udalo wyjechac hahahah

Gość izuska P
musialabym pewnie isc do prokuratora pierw a to sie troche czeka az widzenie bedzie przyznane

Gość swiateczny czasssss
piszesz ze ciebie tutaj doluja, a powiedz co maja zrobic? piszesz ze macie znajomych w wiezieniu, to mowi samo za siebie, jestes mloda nie warto pchac sie w taki zwiazek, kiedys zrobilam to samo, na szczescie w pore opamietalam sie znalazlam faceta z ktorym jestem szczesliwa, on to przeszlosc i nie obchodzi mnie juz co sie z nim dzieje, tez nie chcial mi powiedziec prawdy, do dzis nei wiem za co siedzil, ile daj sobie spokoj z taka miloscia, tam sie ludzie zmieniaja

Gość izuska P
czy pomagalibyscie swojemu chlopakowi z ktorym na dodatek uprawialo sie pierewszy stosunek?? odrazu z gory mu powiedzialam ze niewiem czy komu innemu sie otworze i mnie szanuje dlatego ze ma pewnosc ze go nie zdradze

Gość izuska P
to nie jest do konca tak jak mowisz ja sie dowiem tej prawdy od niego zawsze mi mowil bo jak by mnie oklalaml a pozniej by to wyszlo to nie bylabym z nim

Gość swiateczny czasssss
wiesz tak sie mowi ze bedzie siedzial 2 lata moj ex mial siedziec tez 2 a teraz minelo z 4 lata i pewnie dalej tam jest, jestes mloda nawet jak bedzie siedzial 2 lata to jak wyjdzie bedziesz miala 22, bedziesz miala znajomych sowje plany a on co? z praca bedzie ciezko, wiadomo, a Ty na 2 nie wyrobisz, a gdyby pojawilo sie dziecko co wtedy bedzie, nie mysl tylko o tym co jest dzis jutro, ale o tym co bedzie za kilka lat

Gość odwiesili mu wyrok
Napisałaś wcześniej ,że Twój chlopak miał wyrok w zawiasach????

Gość kucyk po butach
to jak odwiesili mu wyrok tzn ze popelnil jakies przestepstwo i teraz bedzie mial ten odwieszony wyrok plus wyrok za to przestepstwo?

Gość tkmaxx
musisz sie dowiedziec od dzielnicowego o sygnature akt i kto to prowadzi,czy mial wyrok odwieszony,czy tez jest tymczasowo aresztowanydo jakies nowej sprawy,jak to dostaniesz to musisz isc do prokuratora i poprosic o widzenie,jesli jest jak pisalam po wyroku to on sam wpisuje cie na liste odwiedzajacych,musisz sie dowiedziec w jakich dniach i godzinach sa widzenia i byc min,godzine wczesniej

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla kobiet czekających na swoich partnerów w ZK Polecam! Odnalazłam tam dużo cennych informacji i dostałam dużo wsparcia