Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia z Podlasia

Do dziewczyn o rozmiarze 42 i powyżej...

Polecane posty

Gość Asia z Podlasia

Kochane gdzie Wy kupujecie ciuchy?? Szczególnie spodnie. Dzisiaj przemierzyłam 2 targi wzdłuż i wszeż i dupa! Nic nie znalazłam. Wszędzie tylko te choloerne rurki w które ledwo się mieszczę a przy moich szerokich udach i tylku wyglądam jak przychlast.

Gość zajebiaszcie
a idz do cucus'a, h&m'a, orsay'a nie maja mega drogich ciuchow a jest duzy wybor

Gość losos
i jeszcze Kaphal czy jakkolwiek cie to pisze tam maja rozmiary do 46

Gość zajebiaszcie
ehhh sorry ten pierwszy sklep to cubus mialo byc...jakas literowka mi sie wdarla

Gość Asia z Podlasia
Już nawet nie chodzi o cenę tylko niech ja wyglądam w tym jak człowiek :( przecież nie jestem nie wiadoma jak gruba! skoro ja mam problem co z kobietam które noszą naprawde duuuuze rozmiary! Dlaczego teraz robią ciuchy tylko na laski rozm 36?????????????? niedługo będę z gołą dupą chodzić!

Gość martus_mt
Polecam Reserved ;-)

Gość zastanawiam sie ...
jedyna opcja to schudnac. mam ten sam problem. kupuje zwykle w orsayu na przecenach albo na jurowieckiej na stadionie ale jest maly wybor wsrod wiekszych rozmiarow. niestety teraz wszytko z chin sprowdzane. na pocieszenie powiem ci, ze ja nosze 46 i rurki wchodza mi tylko do kolan. optymistyczne jest to, ze troche schudlam i teraz nosze 46 a nie 48 ;)

Gość sorry...
ale 42 to bardzo duzy rozmiar. Polecam diete odchudzajaca

Gość zajebiaszcie
nie lam sie, ja mialam taki okres w zyciu ze nosilam 44 i bez problemu kupowalam ciuchy na siebie w takich wlasnie sklepach. na targach nigdy nie kupisz wiekszego rozmiaru, albo moze bardz rzadko cos sie trafi w rozmiarze wiekszym niz 42

Gość losos
pytanie nie jest o to czy ma sie odchudzactylko gdzie ma kupic ciuchy... ludzie 42 to nie jest az tak duzo i kazdy producent robi do 42, czesto sie zdaza ze sa rozmiarowki do 46 jak w H&M czy Kapahlu

Gość ie zawszee
nie zawsze 42 oznacza nadwage,ja np musze nosic blzuki w rozmiarze 42 albo nawet 44,ale nei ze wzgl na nadwage,tylko na duzy biust

Gość zajebiaszcie
lubię się czasem poczuć jak mała dziewczynka, kucam wtedy pod krzaczkiem malin i robię kupę w majtki, chichocząc radośnie i ciesząc się promieniami słońca na swojej twarzy :classic_cool:

Gość martus_mt
42 dużym rozmiarem?

Gość linaiverse87
h&m !! super ciuszki i niedrogie i ceny przystepne:) w orsay bywaja ale ciezko trafic ja mam fajne rurki z vila i dobrze w nich wygladam pozdrawiam

Gość Asia z Podlasia
wszystkim polecające diety odchudzajace sedecznie dziękuje wsadźcie robie te rady głęboko w dupe! nie każdy jest gruby bo duze je i nie ćwiczy, są też np. ludzie chorzy albo kobiety po ciąży. Dieta, dietą a dopuki nie schudnę w czymś chodzić muszę prawda????????

Ja też nie uważam że 42 to duży rozmiar, jasna sprawa ze łatwiej jest kupić mniejszy rozmiar ale z tym też nie mam problemu. Polecam Top secret są tam ubrania i eleganckie i sportowe co kto lubi, chociaż ostatnio to wkurza mnie tam gama kolorów (podobno taka moda).

Gość Asia z Podlasia
Dzięki dziewczyny ale ja nawet nie wiem czy u mnie w mieście są takie sklepy :) bedę musiała poszukać. Muszę coś sobie kupić przed swiętami a dzisiaj to się załamałam :( normalnie płakać mi się chciało jak przymierzałam 20 parę spodni :(

Gość do sorry
42 to może nie szczupłe, ale napewno jeszcze nie grube dziewczyny/kobiety noszą :O

sluchajcie temat jest gdzie kupic ciuchy !!!! Ja tez mam ten problem .. ale teraz jestem w UK a tu sa rozmiary wszystkich ciuchow do 24 (nasze chyba z 50) - wiec zakupowy raj na ziemi :) wszystkich lacznie z mini itp ;) wiec co do slepow u nas - to dawniej barziej kupowalam to co znalazlam w moim rozmiarze niz co mi sie podobalo :O

te rozmiary i tak sa jakies dupniete za przeproszeniem, w veromodzie kupilam sobie spodnie 42 a spodniece 38 i gdzie tu logika????? Albo mam spodnnie 40 i nie umiem sie w nie wcisnac a za chwile tak sie rozchodza ze leca mi z dupy :/

Gość linaiverse87
Rosalinda.....,małe 40 mówie. rozejrzyj sie po świecie nie wsrod 16latek ale dorosłych.20-40 lat.i wyciagnij sredni rozmiar wyjdzie 38 i małe 40tki pozdrawiam

Gość losos
zgadzam sie z linaverse87 idziecie do sklepu gdzie sa przeceny - najpierw braknie 38 potem 40 potem 36 ...

Gość linaiverse87
cd niestety ale miedzy ową małą 40tką a 42 jest juz przepaść.

Gość Asia z Podlasia
tak naprawdę mam na imie Lonia, lubie male pieski, kapelusze z kwiatami i brukselke z wrzatku. W wolnym czasie namietnie chadzam na bankiety, ukrywajac w mej obfitej fryzurze frykasy ze szwedzkiego stolu.:classic_cool: