Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien podejrzewający mąż

Jak mam uzyskać hasło do poczty mojej żony?

Polecane posty

--->a ty Mrauuuu Byłam ciekawa... ciekawość mnie zżerała. Nigdy jednak nie posunęłam się do tak podłych i płytkich poczynań.

Gość chwila moment
a te keyloggery to bezpieczne sa? bo wlasnie czytam ze nie za bardzo...

widocznie jestem podłym szpiegiem

Gość pewna kobieta X
Mój mąż przejrzał mi kiedyś komórkę i od tej pory nie zobaczył jej na oczy. Nigdy nie trzymałam jej na widoku od tego przypadku i dopiero wtedy zaczął sie gryźć co tam jest. Przeglądał też historię w kompie, to zlikwidowałam zapis. Pamietaj, jak się goni, to jeszcze szybciej sie ucieka. Nie przeglądaj jej poczty, bo tylko na tym stracisz. A swoja drogą pomyśl dlaczego to robi...jaki jest powód...czego zabrakło w Waszym związku.

Gość ja jestem zradzona zoną
zdradzoną podwójnie rozumiem autora, chociaż nie pochwalam powiem tak, wtedy gdy emocje biorą górę zapomina się o zasadach ( sama oglądałam komórkę męża, kiedy podejrzewałam go o tyły) Czy żałuję, raczej nie! To własnie to pozwoliło mi ocenić, że jego czyny to nie tylko moja fantazja, którą notabene mi wmawiał, ale calusia prawda.

Gość nikka pikka
Zdradzający schodzą wtedy głębiej do podziemia jak się ich sprawdza. Lepiej poobserwować, a najlepiej wyeliminować powód zdrady.

powód zdrady jest wciąż mi nieznany - non chyba, że fakt - mało zarabiam, ale stram się - starcza nam na nasze życie ( 2+2)

Gość ostrokrzew
No dobrze. Wejdziesz na tę pocztę, przeczytasz słodkie liściki. I co zamierzasz zrobić dalej? Bo wydaje mi się - skoro nie chcesz się rozwodzić - że możesz zrobić NIC. Czyli po co czytać.

Gość nikka pikka
Male zarobki nie są powodem do zdrady ,może tylko Tobie się tak wydaje. Problem musi być głębszy. Pytałeś żonę czy jest w pełni z Tobą szczęśliwa? rozmawiacie o Waszym wspólnym pożyciu? Nie próbowała w ostatnim czsie coś Ci zasugerować, czego nie dostrzegłeś? Czytam Twoją historię i wciąż próbuje zrozumieć DLACZEGO? Kobieta nie zdradza ot tak z przypadku, zazwyczaj coś ją pcha w ramiona innego.

--->nikka pikka Nie sądzę, żeby jakiś mężczyzna zrozumiał tą prostą zależność.

Gość nikka pikka
Niech więc przynajmniej teraz facet trochę pomysli zanim zrobi coś najgłupszego i najobrzydliwszego typu sprawdzanie poczty.

Gość czytam i
tak sobie mysle ze ktos kto ma za soba dwa nieudane zwiazki nie powinien udzielac rad