Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszły samobójca

Przez takie chwile nie warto żyć...

Polecane posty

Gość niedoszły samobójca

Straszny ból, okropny... czuje sie jak naćpany... nie wiem co mam ze sobą zrobić... pije piwo, zaraz zapale papierosa, boje sie ze to źle sie skończy.... byłem dzis u niej, mojej byłej. Rozstaliśmy sie ok 1,5 miesiaca temu, bo pojawił sie on :( Cały czas zaprzeczała ze to nie przez niego, ze nic z nim nie bedzie, nie czuje do niego nic... a dziś?? Dziś zobaczyłem koo łóżka opakowanie po durexie.... zakręciło mi sie w głowie, ona sie uśmiechała a ja wyszedłem dosłownie z płaczem... pozniej zadzwonila i powiedziała ze do niczego nie doszło, ze chciała zobaczyc czy moze kochac sie bez uczucia.... dlaczego jej nie wierze? Mam ochote umrzec, nie chce żyć, to teraz za trudne. Chciałbym zeby mnie ktoś zabił bo jak na razie sam nie umiem.... Dlaczego? Boże zabierz mnie stąd!!

Gość Beelsebup
I co sikę dziwisz przecież już nie jesteście razem więc ma prawo seksić się z kim chce a tobie nic do tego więc odpuść sobie

Gość Nie rozumiem takich jak ty
Rozstali się ale dalej łażą do swojej byłej mimo że przystawiła im rogi. Trzeba nie mieć za grosz dumy. Nie łaź do niej!!! Daj sobie spokój. Dziwie sie takim jak ty. Mój jakbym mu przystawiła rogi to więcej by sie u mnie nie pokazał.

Gość hej .... piekne te
wpisy powyzej, nie ma co :O nie łam się na pewno na niej Twoj świat się nie kończy sprobuj zlapac troche dystansu do tego

Gość Beelsebup
jak zobaczył paczke po durexach już wszystko zachlapał

Gość Nie rozumiem takich jak ty
Przepraszam jeśli Cie dołuje. Nie chciałam tego. Ale odetnij ją od swojego życia całkowicie!!! Widać że ona za cholere na Ciebie nie zasługuje !!! Nie siedź w domu. Nie rozmyślaj. Nie dopuszczaj do tego by zostać sam. Spotykanie się z nią tylko pogarsza sprawę!! Musisz nauczyć się żyć bez niej. Na początku jest ciężko ale potem stopniowo jest coraz lepiej. Uwierz mi. Wiem co mówie. Tylko nie możesz jej widywać.

Gość cvxc
Niech zgadne, najbardziej boli Ciebie to, ze Tobie oddala sie po kilku miesiacach miesiacach, a jemu juz po miesiacu, jak nie wczesniej?

Gość x x x x x x x
znajomy styl powyzej.

Gość niedoszły samobójca
cvxc nie o to chodzi, bo tak nie jest. To wszystko jest takie proste, nie mieć za grosz dumy, honoru... proste słowa, jakie to proste... nie chce nic czuc

Gość niedoszły samobójca
nie jestem deska======>>>>> nawet nie wiesz jak mi potrzeba takiego przytulenia, ale w realu, w rzeczywistosci, ale bardzo dziekuje :(

Gość nigdy więcej
wchodze na topic obok, widocznie sobie na to zasłużyłeś...faceci sa nic nie warci!!

Stary, rozumiem Cię bo moja eks wywinęła mi podobny numer. Z tymże ja po rozstaniu do niej nie łaziłem, urwałem w zadadzie całkowicie kontakt. Było ciężko, ale udało się. Ty też pocierpisz i gwarantuje Ci, że to minie.

Gość niedoszły samobójca
:(

Gość wiemcoczujesz
a ile macie lat i ile byliscie ze sobą?

Gość niedoszły samobójca
ja 26, ona 28, bylismy niecały rok ze soba

wspólczuję... wiele jest innych dziewczyn na swiecie, ta widac nie była ta. zacisnij zeby,przetrwasz. jestes przeciez facetem nie? a tamta niech sie bzyka z kim chce, niech ją i pół wojska ma. Ciebie juz miec nie bedzie. zapomnij, jest wiele kobiet które chciałyby ciebie przytulić. Niech nie boli cię to ze spi z innym wyrzuc ja ze swojego zycia. szkoda zycia dla niej

Gość -*--*--*--*
o to fiizda zniej... ja bym padła ze wstydu. nie potrafiłabym tak krzywdzić człowieka.

Gość jggjghj
czym krzywdzi? że się rozstali, że jest z innym, że koło jej łóżka leży opakowania po prezerwatywach?? krzywdzi się sam osobiście ten, kto utrzymuje kontakt z byłą

Gość daj sobie z nią spokój
przecież od razu widać, że to dziwka i dobrze się stało, że ze sobą skończyliście. wreszcie masz szansę poszukać sobie jakiejś normalnej, porządnej dziewczyny. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

poza tym poszukaj sobie młodszej kobiety. jakiejś wrażliwej, delikatnej, której można zaufać. są takie. nie ma sensu płakać za byłą, która okazała się ****** :)

Gość vtym
daj sobie z nią spokój - latwo mowic/pisac. Ale gdzie taka znalezc?

Gość heheheheeeeeeeeeeee
gdzie taka znalezc? no sory chlopie obudz sie!!!!!!!! Ona SPECJALNIE zostaliwla tam opakowanie po kondomie.... nie ma NIE MA PRZYPADKOW W TAKICH SPRAWACH, dziewczyna jest sucza bo chce Cie dodatkowo skrzywdzic.

sorry, ludzie, ale zwiazek sie zakonczyl, panna ma prawo spotykac sie z kim chce, spac z kim chce, robic co chce. Tak, rozumiem, ze to boli, ale TEN ZWIAZEK SIE ZAKONCZYL. Facet, nie masz do niej praw w tym momencie, podejrzewam, ze cale to Twoje do niej chodzenie, kumplowanie sie, mialo jako podstawe nadzieje, ze cos jeszcze miedzy Wami bedzie. Teraz w koncu do Ciebie dotarlo, ze zwiazek sie zakonczyl, ze nic z tego nie bedzie - podejrzewam, ze wiekszosc tego bolu pochodzi stad. I dziwie sie tym ludziom, ktorzy obrazaja laske - dziwka bylaby, gdyby spala z kims innym, bedac z autorem tego watku.....to bylaby zdrada, puszczanie sie itd. Ale ten zwiazek sie skonczyl, ona ma juz nowy. Nie jest to mile , ale takie jest zycie. I tobie, autorze, tez sie pewnego dnia zmieni zycie...i tez bedziesz kogos mial, z kims innym wiazal plany na przyslosc. Zycie jest takie tez.

vtym --> jak to gdzie taką znaleźć? wszędzie są takie kobiety/dziewczyny tylko trzeba mieć nosa! jak dobrze pozukasz na pewno znajdziesz, życzę ci szczęścia

to, że związek się zakończył nie znaczy przecież, że ona ma zaraz szybko poszukać kogoś innego i sypiać z nim. skoro tak robi to widocznie coś z nią nie tak, jest łatwa i tyle. zwykle człowiek potrzebuje trochę czasu, żeby dojść do siebie po skończonym związku, zwłaszcza kobieta. nie wyobrażam sobie, żeby zaraz iść do łóżka z innym. po tym co się stało widać tylko jaka ona jest naprawdę. bardzo łatwo przyszło jej robić TO z innym. z tego wniosek, że chyba mało cierpiała w sumie po zakończeniu tego związku, raczej nie była zbyt zaangażowana. dlatego tak jak już pisałam tym lepiej, że związek się skończył. chłopak ma wreszcie szansę poszukać kogoś bardziej dojrzałego. życze mu szczęścia 🖐️

Gość vtym
daj sobie z nią spokój - czyli to pewnie zalezy od szczescia :( . Tak samo, jak u kobiet szukajacych porzadnego faceta ;)

Gość niedoszły samobójca
Chyba nie zostawiła tam specjalnie tego opakowania, bo nie wiedziała, ze ja przyjde. Zerwalismy kontakt 2 tyg temu, ale nie wytrzymałem i wczoraj polazłem do niej. Nie potrafi przyznać ze jest z tamtym tylko dalej gada, ze nie jest. Wybaczyłbym jej to, ale chyba doszło do mnie wczoraj, ze ona naprawde juz nic ze mna wspólnego nie chce. Tak, moze znajde kogoś innego, a może już nigdy nie. Z tego co obserwuje to czeka mnie teraz kilka dobrych lat samotności, bo tak mi jakoś wychodzi, ze zanim kogos poznam to mija kilka lat. Nie wiem czy to wszystko przetrzymam. :( Dziekuje za miłe słowa, troszke mnie podnoszą na duchu ale to za mało:( Ja naprawde już nie chce żyć, nie mam ochoty.