olka sss 0 Napisano Grudzień 13, 2007 Witam, bardzo proszę o poradę… od pól roku biorę tabletki anty „yasmin” jak do tej pory było wszystko w porządku. Wczoraj zaczęłam krwawić, myślałam ze to chwilowe, to tylko organizm dzieją się tu różne „rewolucje” heh, ale dzisiaj to samo, brzuch mnie boli i czuje poprosi ze dostałam okres w trakcie brania tabletek, ostatnia powinnam wziąć w poniedziałek potem okres.. Teraz będę miała 2 okresy w odstępie kilku dni? A nawet bez odstępu? To bez sensu!! A przecież według tego, co jest na ulotce to tak powinno się zdarzyć. Hmm.. tak mi się przypomniało ze któregoś dnia się pomyliłam i wzięłam zamiast tabletki (chyba) środa to poniedziałek czyli ostatnia z opakowania. Ma to jakieś znaczenie? Nie wiem, co mam robić, trochę się przestraszyłam, Wam tez się tak zdarzyło? Proszę o rade. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka sss 0 Napisano Grudzień 14, 2007 prosze Was dziewczyny.. napiszcie jak cos wiecie nat ten temat ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość enero Napisano Grudzień 14, 2007 zdarzyło mi sie dostac'okres'jeszcze przed koncem listka(2 czy 3 dni) i ginekolog powiedziała mi,ze moze sie tak zdarzyc i ze to normalne.jak nie masz zadnych innych dolegliwosci,to sie nie martw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość enero Napisano Grudzień 14, 2007 to,ze wziełas tabletki nie po kolei nie ma znaczenia,bo Yasmin maja wszystkie ten sam sklad,jesli sie nie mylę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka sss 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Dzieki ENERO, juz się przestałam tak tym martwic. Pozdrawiam serdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość enero Napisano Grudzień 14, 2007 nie ma sprawy:)tez pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach