Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość www.idealista.za.pl....

LETS PLAY IDEALISTO. 5/5

Polecane posty

Gość nie czytalam wszytkiego
akurat głos ma zajebiscie meski i seksowny :) spokojny,wyrafinowany.. podobaly mi sie te 2 filmiki :D a szczeglnie "konno" haha usmialam sie a potem dobry pomysl byl z gazeta i zapytaniem d babki ktora godzina :) a glosik jak juz mowilam boski,za to idealista bylo slychac ze sie boisz jak z nim (nie wiem z kim) rozmawiales przez telefon a moge wiedziec czemu mieliscie sie bic?

i po ile macie lat ;P ide poczytac poprzednie strony :P kurde to jak telenowela

Gość cała kafeteria od dziś
Wierzy IDEALISCIE :classic_cool:

acha,czyli nie Ty rozmawiales z ta druga osoba?Ta z Warszawy? Ta co miala przybyc konno :D do wawy to Twoj kolega? a czemu nie Ty? Kolega tez sie mial za Ciebie bic?Podasz mi powod do bojki? i jakz tym cialkiem :D

moze juz 20% zrozumialam z calej historii :P ale jak Pan o boskim glosie ma 30lat to sie zawiodlam,myslalam,ze to moja milosc zycia :D

nie podawaj jej adresu...przeciez to Internet ! a do Pani Pozdro co masz? jesli mozna wiedziec? bo ja nie w temacie :P

Gość za stary czy za młody

i czemu masz rozpierniczyc pozdro skoro to ten facet o boskim glosie z Toba zadarl :P i zrobil ta stronke (ze tez chcialo Ci sie tyle czasu poswiecac)

za stary :P choc moglabym sie poswiecic :D i taki bonus ze znam jego wzrost i wage :D no kurde zakochalam sie haha

Gość nie czytalam wszystkiego
extra,ale ja nadal nie wiem czemu

Ja też, ale to sprawa dla admina i dla policji chyba

[tak lepiej na czarno] a skąd taka nienawiść do Pozdro? Niech mi ktoś wytłumaczy tak pokrótce bo mnie wciągneło.. a tak na marginesie to jak sie jest pelnoletnim to zwiazek ze starszym od siebie nie jest karane?:D

A robiła tak? A skąd sie dowie?

dowiem sie w koncu czemu mieliscie sie bic? I skad wiesz,ze fontomonto robila Pozdro? :) kurde moze za duzo pytan zadaje,ale wy tu macie jakas mafie na kafe? :P kazdy kazdego zna nie tylko po nikach a ja tu biedna :(nieznana

hmm chyba się juz tej nocy juz niczego nie dowiem,a szkoda bo mnie zaciekawilo takie..przeniesienie zycia netowego na realny i tu jakies sprzeczki,nienawisc hmm tylko o co tak naprawdęę chodzi :P nie jestem blondynka a nie rozumiem :/

Też jestem straaasznie ciekawa o co chodzi tym bardziej,że cała sprawa nie rozgrywa się pomiedzy dzieciekami :) Swoja droga postanowilam napisac,a co :P Tak czytam,czytam i stronke odwiedzilam,maski sie przestraszylam z Piły :P

Gość ollee
nie czytalam wszystkiego- skoncz sie glupio pytac bo historia jest dluga. myslisz ze ktos teraz siadzie i napisze wszystko od poczatku? jak cie to interesi to przeryj forum i obejrzyj stronke o idealiscie

Gość ten idealista to psychopata

ja też z miłą chęcią bede się \"głupio\" pytać,po to forum. Chyba,ze to forum dla wybraych osob ktore znaja sprawe.. i ja nie mam zwyczaju szperac po kafe... bez przesady. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase

Gość zajebiaszcie
dobre :D autor strony ma seksowny glos

Idealista to szmata bez honoru. Nie potrafi powiedzieć NIC sensownego. Nie odpowiada na pytania. Miota się, kręci, zasłania jakimis wieśniakami - kolegami. A jak braknie mu argumentów to zaczyna wyzywać i grozić. Fakt jest faktem, że umówił się na ustawkę i STCHÓRZYŁ... I nawet nie potrafi powiedziac dlaczego się tam nie zjawił... Ale dla niego to nie jest obraza i poniżenie... bo on NIE MA honoru, który możaby było spalamić... Wyzwyam Cię IDEALISTO Z MARSA!!! DLACZEGO STCHÓRZYŁEŚ I NIE POJAWIŁES SIĘ NA USTAWCE?

Gość gość
Proponuje nie kasować tego tematu, bo jest bardzo ciekawy i pouczający 🖐️

Gość gość
Nie PRAWIE 28, tylko 27:P, jestem barrrdzo młoda;)Chcesz, żebym zachowywała sie jak jakaś zgredziała emerytka? No przestań:D

czyli wszyscy na kafeterii wiedza o co chodzi,ale nikt nie potrafi powiedziec?:] extra tak trzymać,teraz sie tylko wyzywajcie od najgorszych,internetowe dzieci :)

Gość przyszłe prawnike
Przypuszczalna kara wymiaru sprawiedliwości dla pokurcza z Łodzi za psychiczne znęcanie- od 3 miesięcy do 5 lat za groźby karalne- od 3 miesięcy do 5 lat za oszczerstwo- od 1 miesiąca do 3 lat Kara łączna- najprawdopodobniej od 6 miesięcy do 8 lat