Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownicaaa

niespodzianki dla naszych facetów-topik pełny pomysłów

Polecane posty

Gość czarownicaaa

moj pomysł powstał spontanicznie wczoraj kiedy po raz kolejny głośno uświadamiałam swego mena, że uwielbiam być mile zaskakiwana i domagam sie niespodzianek :) ponieważ ciężko to do niego dociera przyjęłam strategie- pokaże mu jak fajnym urozmaiceniem w szarości dnia są drobne upominki, niespodzianki, pomysłowe prezenciki..... moje zadanie jest o wiele trudniejsze ponieważ nas kobitki cieszą sprawy tak błache jak polny kwiatuszek, czekoladka w kształcie serduszka itp. :) dlatego otwieram wielką burzę mózgów :) jak można drobnostką uszczęśliwić swoje kochanie sprawe utrudniam dodając, że nie mieszkamy razem więc romantyczna kolacja w domu przy świecach na razie niestety odpada :(

Gość a jakie koszty wchodza w gre
?

Zrob mu striptiz Nagraj fajna plyte (ja kiedys nagralam taka, ze pierwsze litery tytulow piosenek utworzyly napis Kocham Ciebie) Zrob sobie fajne fotki i mu podaruj Upiecz mu ciasto

powiedz facetowi, że Twoj były nazywał sie Simon Moll, a obecnie masz na boku innego faceta - Araba, z którym jesteś w ciąży i że wyjeżdżasz o świętach zamieszkać razem z nim i jego rodziną do Iranu... Na pewno będzie to dla niego niespodziewane i zaskakujące :D:D:D

Gość cokolwiek zrobisz
nie będzie o tobie pamiętał nie męcz się kobieto zrób cos dla siebie:)

komiczne powiedz facetowi, że Twoj były nazywał sie Simon Moll, a obecnie masz na boku innego faceta - Araba, z którym jesteś w ciąży i że wyjeżdżasz o świętach zamieszkać razem z nim i jego rodziną do Iranu... Na pewno będzie to dla niego niespodziewane i zaskakujące Komiczne wstydź się! Z Arabem do Iranu..??? Oni się nienawidzą :D

Gość czarownicaaa
Angel fajny pomysł z tą koszulką :) mam kolege z Pakistanu wiec pomysl tez jest fajny frk-09 :) ale ja mu czesto mowie taie glupotki i pisze zakrecone SMs-y wiec juz nie na nie oczulil :) o romantycznej kapieli kiedy mamy tylko taka mozliwosc pamietam zawsze "be my lover"

Gość hmmmmm..................
Ja na walentynki w tamtym roku,zamiast prezentu, kupilam cukierkow i do kazdego z osobna poprzyklejalam karteczki z roznymi napisami, od zwyklego "Kocham Cie" do "Chcialabym to zrobic w ...." Oczywiscie kazdy cukierek z osobna wyladowal a to w kieszeni a to w bucie albo w torbie z laptopem. No i musze dodac,ze to nie moj osobisty pomysl ale rowniez zaczerpniety z kafeterii,warty przypomnienia,poniewaz bardzo sie spodobal.

Gość czarownicaaa
hmmmmmmmmmm... pomysl naprawde fajniutki latwy do zrealizowania jesli sie z kims mieszka niestety chociaz zawsze moge ukrasc kluczyki do jego autaa tam kilka fajnych skrytek na niespodzianki sie znajdzie napewno :)

Gość żadna sztuka
Ja wiem jaką niespodziankę można zrobić Komicznemu, a tym samym wszystkim dziewczynom piszącym na Kafe, a mianowicie poszukać mu fajnej, cierpliwej, mądrej dziewczyny. Facet zakocha się, zajmie związkiem, przestanie być zjadliwy wobec uczestniczek forum (to dla nich prezent, będa miały spokój ;)). Pozdrawiam i życzę miłych poszukiwań :)

Gość czarownicaaa
"zrób mu loda" to ma byc niespodzianka a nie standard :P

Gość tak chcę zapytać
pozwól, zeby kot narobił mu w buty. Twój Niuniek na pewno sie ucieszy, że będzie miał ciepło w stopy.

Gość gośćklementynka
Sprawa jasna jak słońce że więszośc facetów lubi zimne piwko , szczególnie po cięzkim dniu Piwko dla faceta to jak kwiatek bz okazji dla kobiety Jako że moje kochanie mieszka daleko ode mnie i przyjezdza na kilka dni rano kiedy brał prysznic przed wyjazdem wcisnęłam do jego zapakowanej walzki między ubrania dobre piwo zawinięte w papier z dołączoną karteczką żeby wypił jak będzie mu smutno i źle i żeby pamiętał ze za nim tęsknię ... Jego mina po powrocie do domu , gdy rozmawialiśmy na skype da ła mi dużą satysfakcję Był bardzo zadowolony :-) :-) :-)

Gość amertykankaas
Wbrew powszechnej opinii, panowie tak jak i panie też zasługują na rożne niespodzianki. Niespodzianką może być własnoręcznie przygotowana romantyczna kolacja, kąpiel:) Ja ostatnio kupiłam bez okazji swojemu facetowi taki t-shirt: http://air-jordan.pl/pl/wszystkie-kategorie/949-a.html Jarek był bardzo zadowolony:) totalnie nie spodziewał się:P

Gość gość
najlepsza niespodzianka dla faceta to dobry, bezpruderyjny seks nic innego tak faceta nie zadowoli ;)

Gość gość
Porwałam swojego faceta i pojechałam z nim do Leszna, gdzie wcześniej zarezerwowałam lot w tunelu aerodynamicznym.

Gość gość
gość dziś Porwałam swojego faceta i pojechałam z nim do Leszna, gdzie wcześniej zarezerwowałam lot w tunelu aerodynamicznym. X Nie wierze, ze kobieta moglaby zrobic dla mezczyzny cos tak wspanialego! Prowo. Polki takie nie sa!

Gość gość
Przykro mi że masz złe doświadczenia z kobietami :(

Gość gość
Ja mojego porwałam do escaperoom

Gość gość
Piwo - będzie zachwycony

Gość olga789

Zabierz go na masaż tantryczny, ja swojego wzięłam do Krakowskiego Studia Unity Point na Metalowców, niesamowite miejsce. Masaż dla par polecam ci, Krzysiek zachwycony był. Umocniło to nasz związek , jakoś tak połaczyło bardziej...Masaż tantryczny mylony jest z erotycznym to jednak o wiele wyższy poziom https://unitypoint.pl/