Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TargoszMonia1

BEAUTY TEK - KRAKÓW - nowość. Bezinwazyjny sposób na piękne ciało

Polecane posty

Gość TuJestTanio
Ja znalazłam tutaj ( www.beautytek.krakow.pl ) po ok 300 zł - czy możecie się wypowiedzieć na temat tego salonu - piszą, że mają beautytek jako pierwszy w Krakowie, czy może któraś z Was korzystała z ich usług?

Gość Akowalewska
akurat w Krakowie nie. Al eza to w Warszawie mają beautytek Na Elektoralnej w biomedyce. Ceny podobne. Ja robiłam lifting twarzy. Ciagle są efekty.

Gość KONKURS FEELBEAUTY.EU
Konkurs na portalu www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY

Gość nowitkaa
A ja nie wiedziałam, że beautytek jest tez do ciała. Myslałam, ze tylko daje efekty liftingu twarzy. Ciało planuję "poprawić" endermologią lub ultracontourem, ale musze się jeszcze zorientować. Jakieś opinie?

Gość Do Akowalewska
Gdybyś tu zajrzała, to napisz proszę trochę o tym zabiegu , ile trzeba minimalnie tych zabiegów i jaki koszt. Dziękuję.

Gość Do Akowalewska
Dziękuję, zajrzałam. Napisz proszę jak długo po tych 6 utrzymuje się efekt? Czy robisz zabiegi podtrzymujące?

Gość Babka z Krakowa
Dziewczyny, polecam gabinet DORIS DORIN w Krakowie . Bardzo umiarkowane ceny i świetne rezultaty już po pierwszym zabiegu. Warto skorzystać z promocji zabiegowych ( pakiety) - zaoszczędzić można kilkaset zlotych. Jeśli chodzi o zabiegi na twarz - mają super radiofrequency a na ciao SPM DIGITAL ( najlepsza metoda odchudzania i likwidacji cellulitu wg. miesięcznika PANI 06/09 ). Efekty czujesz już po pierwszym zabiegu : spodnie robią się luźne! O skuteczności zabiegów świadczy fakt , ze przyjeżdżają tu babki z Katowic i Wroclawia. Dla zainteresowanych : www.doris-dorin.com

Gość Może jakiś fan club?:)
Znam i też tam bywam. Faktycznie - efekty sa super:) pozdrowionka

Gość mikołajkaa
/beautytek nie jest zły, ale najfajnieszym zabiegiem jest chyba ultracontour. Efekty jak po żadnym innym.

BeautyTek odnawia, ożywia i przywraca równowagę bio-fizyko-chemiczną w ludzkiej tkance. Podobno aparat ten odmładza i regeneruje. Stosuje się go do liftingów biustu, brzucha, pośladków i twarzy, do odchudzania, cellulitu i problemów skóry, takich jak rozstępy, trądzik czy blizny. Podobno zabieg jest przyjemny, bezbolesny i nieinwazyjny. Studio Laser wykonuje takie zabiegi i na ich stronce można poczytać sobie o tym.

Gość EVENT TYLKO DLA KOBIET
Event tylko dla kobiet 2.09.2011 w Poznaniu z wieloma atrakcjami przez ponad 5h. Prowadzący Event Conrado Moreno Dwa pokazy mody jednej z najzdolniejszych projektantek mody Elwiry Horosz Modelkami będą finalistki Miss Polonia 2011 Gość Specjalny dr Andrzej Sankowski z wykładem "Bezpieczeństwo w medycynie piękna" Pokaz spektakularnych zabiegów wykona lek med Krzysztof Łuksza z Kliniki Piękna Biogenica w Poznaniu Pokaz Krav Magi " Pani się broni " Agnieszka Sankowska oraz Jarosław Rogowski Pokaz bielizny KINGA Imprezę uświetni wspaniały wielki tort Cukierni Kandulski w Poznaniu Całą imprezę ochrania Agnencja Ochrony BEST z Poznania W loterii wizytówkowej do wygrania m.in wczasy dla dwóch osób na wyspy kanaryjskie przez Biuro Podrózy ITAKA Teatr Wielki w Poznaniu jest naszym patronem pod egidą akcji KOBIETA ROKU 2011 Salon ALCHEMIK czesze nasze modelki do pokazu dzięki uprzejmości właściciela. Każda z Pań uczestnicząca w Evencie dostanie torbę z wieloma suwenirami oraz książką dr Andrzeja Sankowskiego ! Wiele cennych nagród, rabatów ....to jedne z wielu niespodzianek czekających na nasze Panie Serdecznie zapraszamy Panie z Poznania i wielkopolski !!! ZAPISY NA poznan@womanbusiness.pl www.womanbusiness.pl

Słyszałam o tej metodzie. Czytałam o niej na stronie Studia Laser, tam ją wykonują. Podobno zabieg odbywa się za pomoca aparatu biocybernetycznego stworzonego do leczenia, odnowy, odmładzania i regeneracji. Podczas gdy leży się na kozetce, operator dotyka ciało sondami.

Gość paris_pariss
I wez badz teraz mądry i zdecyduj sie naprawde na jakiś zabieg,skoro teraz jest taki wybór...Zwłaszcza ze teraz jest wybór poczawszy na mezoterapii a na jakiś inwazyjnych zbaiegach kończac.

Gość M1112
Moje Drogie, ktos kto pisal, ze beautytek nie dziala musial niestety skorzystac z salonu, ktory zupelnie nie wie, jak sie obslugiwac urzadzeniem, jak i ono dziala i czego uzywac, aby byl efekt. Sama z doza niepewnosci podchodzilam po alergiach na oczach, gdzie moje powieki doslownie opadly. Seria zabiegow w Ambasadzie Urody (Warszawa) pczyczynily sie, ze zarowno moje rysy nabraly wyrazistosci (mam 35 lat) jak i moje powieki wrocily do normalnego stanu. Dodatkowo wykonywalam tam zabieg na brzuch (mam lekka oponke)- efekt? po 1 zabiegu mialam mniejszy obwod. Chcac jednak nieco zaoszczedzic udalam sie do innego salonu (Al. Niepodleglosci), gdzie tam pani (specjalistka rzekomo) wykonuje zabiegi - niestety efektu brak (do zabiegu uzywa wody!!!). Dlatego jestem w stanie zrozumiec, ze ktos byl niezadowolony. Jednak jak poslucha mnie i pojdzie do Ambasady Urody np lub innego dobrego salonu na pewno zauwazy efekt. Ja jestem fanka tego zabiegu, ktory po 1 razie daje efekt (napieta skora, swiezosc na twarzy).