Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdwdewd

Czy nie było by wam żal osoby?

Polecane posty

Gość wqdwdewd

Która mimo, ze was nie lubi i wy jej nie lubicie...z jakis powodow..sie po prostu pożarliscie i juz nie przyjaznicie....ale gdybyscie dowiedzieli sie,że w pracy jej nie lubią ludzie i specjalnie dają jej takie zadania...ktorych nie jest w stanie wykonac...zeby po prostu ja stamstad wykopac!!Zrobiło mi sie zal tej osoby, chocby wczesniej raczej jak o niej myslałąm, czułam złosc, bo jest dosc wredną osoba...i przez to nielubianą!!Jednak kiedys usłyszałam,jakie zadania na nią nałozone i widziałam, ze się męczy dziewczyna...bo to trudne!!zrobiło mi sie zal wroga!!l;( Poza tym z jednej strony jest sobie sama winna, bo sie przechwalała, zwykle, ze ona sobie z kazdym zadaniem poradzi, ze ona umie wszystko załątwic!!Wiec ja podpuszczaja w biurze i wykorzystują!!Jednak myslicie, ze w ten sposob na uczą dziewczynę pokory? zal mi jej:(

Gość wedr
ida swieta , trzeba byc dobrym nawet dla wrogow:)

Gość jggjghj
Wczoraj rozmawiałam o podobnej sprawie z moim facetem. U niego w pracy dwóch pracowników jest dosłownie gnębionych. Jeden wczoraj żałośnie powiedział do podwładnego, cieszącego się szacunkiem wszystkich: "Ty im to powiedz (o jakimś zadaniu). Oni mnie nie słuchają". Inny, po kolejnym podpuszczeniu i zrobieniu z siebie kretyna ponuro bąknął "Bardzo, kurwa, śmieszne". No jest nam ich żal. Tyle że oni na swoją opinię wśród pracowników ciężko pracowali i pielęgnowali ją. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Na agresję, wredność, próby wynoszenia się nad innych POMIMO braku umiejętności BĘDZIE REAKCJA. Nie wiem jak jest w opisanym przez ciebie przypadku ale podejrzewam że ta dziewczyna również wypracowała sobie złą opinię i jeśli nie wyciągnie wniosków (a właśnie ma szansę), wszędzie jej relacje z ludźmi będą takie same.

Gość wedr
jgg masz racje, nic sie nie dzieje, bez przyczyczyna, a czesto ludzie sami pakuja sie w problemy poprzez swoje agresywne złe zahcowanie wobec innych, Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwi, miejmy nadzieje, tylko, ze Ci ludzie, te osoby, naucza sie na błedach i wyciągną wniuoski ze swojego złego zachowania!!

Gość wedr
ale zycie uczy pokory, dziewcyzna o ktorej pisze, jest bardzo młodziutka

Gość wedr
młodosco bywa, dumna i butna!!ale

Gość byloby zal
ja nie jestem pamietliwa ;)

Gość wedr
no włąsnie, chociaz mnie skrzywdziłą w pewien sposob po chamsku sie do mnie zahcowała,wykorzystała moją dobrac:)ale , staram sie takie rzeczy zapominac1!

Gość fffffffffffffffffffffffff4
jestem zdania, ze trzeba ludziom wybaczac!!

Gość wqdwdewd
tylko, ze ona jest starsznie zzarozumiałą i dumna!!przez to jej ludzie kłody pod nogi rzucaja!!

Gość wqdwdewd
jestesmy tylko ludzmi!!!

Gość
Kiedyś Ghandi powiedział o chrześcijaństwie: \"To świetny pomysł. Kiedyś powinno się go wypróbować\". Poczekaj, aż ci znowu zalezie za skórę raz, czy dwa.

Gość deqwdwe
apostoł jestes nienawistny dlatego nie potrafisz wspołczuc wrogowi:(

Gość etram
apostoł to taki nienawistnik

Swięta nie swięta, trzeba starac się być dobrym zawsze... Nawet dla tych co sie ich nie lubi. To chyba najwieksza sztuka! ;)

Gość
mnie by nie było żal. zapewne się należało :P ja mam ex przyjaciółkę i nie jest mi jej żal jeśli ona sobie zawala nadal życie. szkoda mi za to jej rodziców