Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak Kazdy Facet

Zmeczony jestem tym, nie czuje ze jest moja ...

Polecane posty

Gość Jak Kazdy Facet

Moja partnerka pracuje w sklepie gdzie roznych innych klientow ma. Czesto mi opowiada o roznych situacjach gdzie przychodzi do niej facet i jednym sposobem czy drugim proboje jej zaczepiac. Ona przewaznie tego nie widzi, ale jako facet to mowie jej zeby uwazala na tego czy tamtego. Jestem zmeczony juz tym, bo przewaznie takie rozmowy nasze koncza sie klutnia. Czy Wy dziewczyny rozumiecie jak to jest dla facetow ktory musia wytrzymac z tym dzien na dzien ? Nie chodzi o zazdrosc bo sam zaczepialem dziewczyny ale trzymalem sie jakis zasad n.p. tylko w barze czy w pubie ale kogos w pracy nie zaczepialem. Dodam ze przyznala sie ze wczesniej opowiadala mi o roznich situacjach zebym sie czul zazdrosny ale teraz to juz mi trudno odroznic, nie wiem co sie dzieje ale wiem ze mam juz dosc.

Gość hkjkhkhk
Pisz dalej. Może coś zrozumiem. Jak na razie nie jestem w stanie pojąć dlaczego mój facet obarcza mnie winą za to że jakiś facet się do mnie uśmiecha i próbuje zaczepić a ja o tym wspominam. Na razie jestem na najlepszej drodze żeby przestać mówić o tym co mnie boli a w razie pytań - nie mówić prawdy.

Gość Jak Kazdy Facet
Nie mowie ze to jest wina kobiety calkiem, wiem ze jak kobieta chce to potrafi dobrze dac do zrozumienia ze nie lubi takie zaczepki.

Gość hkjkhkhk
Ale niby jak?? Wzywając policję bo ktoś się do niej uśmiechnął?? Bazarowym docinkiem bo ktoś się do niej uśmiechnął?? Powoływaniem się na ciebie, bo ktoś się do niej uśmiechnął?? No co powinna zrobić? A jeżeli czyjś komplement sprawia jej przyjemność, to źle?

Gość blackberry82
hmm moj facet jest stylista, co ja mam powiedziec? I mu ufam? Daj spokoj to nie jej wina, ze ja goscie zaczepiaja :)

haha ja juz to widze - ta jej idealna reakcje - wchodzi koles do sklepu, usmiecha sie, mowi dzien dobry pani Asiu, czy przyszly juz te czesci do roweru, ktore tydzien temu zamowilem? Na co ona Trzask go w pysk, kop z polobrotu i wrzeszczy - ja ci dam pania Asie! i przestan sie, kurwa, usmiechac, zboczuchu!!!!!!! tak by Ci pasowalo, autorze? :)

Gość Jak Kazdy Facet
Nie ale niektore kobiety pokazuja po sobie ze sa niedostepne, chcialem zeby ona taka "zimna" byla dla nich tez, a nie za przyjemna tak jak teraz jest. Nie rozumie ze byc milym dla niektorych to znaczy ze maja szanse z nia.

Gość Jak Kazdy Facet
Nie mysle ze kobiety tego rozumieja. A co jak waszego faceta by zeczepiali n.p. 10 kobiet dziennie, wam by nie przeszkadzalo. Stalo sie raz, ze jakas kobieta zaczela do mnie rozmawiac przy domu, jakas sasiadka. I wtedy co bylo, jakie pytania, kto ona jest, czy Ty na nia sie patrzylesz itd. A ja to wszystko mam zakceptowac, jak kazdy facet hmmm ?

Gość blackberry82
wiesz bylam keidys z takm facetem jak ty, ktory byl zazdrosny do grnaic nmozliwoscie i nei jestesmy razem!!!! Zasopuj bo ona cie wkrotce rzuci, nie wytrzyma takiego napiecia!

Gość Jak Kazdy Facet
Masz racje, wlasnie przestane, naprawde juz poddaje sie, niech zaczepiaja ile chca ... nie wiem co wijdzie z tego ale zmiana musi byc okay.

Gość hkjkhkhk
dziewczyny, dzięki za wasze opinie bo wyznam wam że po tych jazdach mojego z kolei faceta - gdy wspomniałam że jakiś facet się do mnie uśmiechnął czy zaproponował kawę - już powoli traciłam rozeznanie w sytuacji... mój naprawdę chciałby żebym do faceta, który np pracuje na tej samej imprezie wystawienniczej, podeszła i powiedziała parę prostackich obelg za to że na mnie patrzy i się uśmiecha powoli zamykam się w sobie i tracę do niego zaufanie, w to miejsce pojawia się pewien brak szacunku dla jego odczuć i skłonność do kłamania tak to może działać, autorze

Gość po20tce
PO CO MÓWI-CZEGO OCZY NIE WIDZĄ..... pewnie robi to celowo,skoro widzi że się denerwujesz i nie przestaje.może chce się dowartościować,może nie dajesz jej poczucia,że dla ciebie jest NAJ..

Wow... No rzeczywiście masz problem autorze :P Nie wiedziałam, że jak dziewczyna ma faceta to już nie może być zwyczajnie uprzejma i powinna na wszystkich wilkiem patrzeć...

Gość next
przestan sie tym przejmowac...kob9ieta sie podoba widocznie ejst atrakcyjna...powinienes sie cieszyc...oni ja zagadują a ty z nia jestes....

Gość Jak Kazdy Facet
Nie mowie tak, ale sam jako facet wiem ze niektore kobiety sa otwarte a niektore sa zamkniete czy niedostepne, daja po sobie wiedziec ze sa z kims i facet wtedy nawet wie ze nie ma szansy i nie proboje zaczepiac. Dlaczego taka nie moze byc ? Jest duzo kobiet ktorych sie widzi ze sa mile ale czujesz ze sa niedostepne. Druga rzecz, moze wy kobiety tego nie rozumiecie bo zaden z was nie odpowiedzialo na pytanie co jak waszego faceta ktos by tak zaczepial dzien na dzien ? Kto moglby z tym wytrzymac i na jak dlugo ?

Gość next
kobiety tego potrzebują ..takiej adoracji i zainteresowania.....i to nie tylko ze strony swojego faceta...to miłe kiedy obcy meżczyzna oglada sie za nami...

Gość next
sama pracowałam w sklepie wiec wiem jak jest... to sa zwykłe miłe słowa a do tego puste..nie niosa nic za soba ....

Gość Jak Kazdy Facet
Dziekuje "next", wiem, ale ciagle slysze o tym i nie wiem dlaczego mi mowi o tym wszystkim ? Dlaczego kobiety tego potrzebuja, jak to tak latwo wam przychodzi to jaka wartosc w takich komplementach itd ?

Gość trendiiii
to jest poprostu miłe to tak jak by tobie ktos powiedział fajny z ciebie facet..przystojny....nie było by ci miło? a ona ze ma taka prace a nie inna to zdarza sie jej to czesto

Gość żadna sztuka
Mój miał do mnie pretensje, że niektórzy panowie zwracali na mnie uwagę, patrzyli sie na mnie, a ja nawet tego nie widziałam. Nie było mowy o żadnym flircie, ponieważ nie zwracałam na to uwagi. Ale on itak miał pretensje, do mnie, o to że się patrzą.

Gość Zosiasamosia23
Boze, chron nas przed takimi niedowartościowanymi, zazdrosnymi i nielogicznie myślacymi facetami :O

Gość lolkalolka..pamietasz..
znajdz sobie jakiegos brzydkiego kaszalota bedziesz mial problem z glowy :)

Gość Powiem tobie ...
że albo twoja dziewczyna jest infantylna (wybacz), albo po prostu zmysla żebys był o nią zazdrosny ... nie wiem po co odstawia taką szopkę ... Jak wiesz jeżeli ktos kogoś chce zdradzić to zdradzi, są różne sytuacje... w pracy również i co z tego ? Nie wierzę, że ciągle ktos do niej startuje, a może jej się wydaje, że jest siódmym cudem świata, albo prowokuje i zachowuje się wyzywająco ... Spróbuj też robic jak ona, opowiadaj, że dziewczyna do ciebie startuje ... jedna, druga, piąta ... Zobaczysz jej reakcję, może pomyśli zanim nastepna glupote chlapnie ... Napisz za tydzień jak zareagowała ... :-D

Powiem tobie, że dziewczyna twoja ma bujna wyobraźnie, ktos usmiechnie się, powie coś miłego po prostu, grzecznościowo, a jej się wydaje, że już ją ten ktoś podrywa ... Bez przesady, wysluchaj i ignoruj te jej opowiastki Podejrzewam, że na siłę chce w tobie wzbudzic zazdrość.

Gość no dokladnie
skoro ona wie jak reagujesz to jesli dalej opowiada Ci o tych "niby podrywach" musi ją kręcić gdy się tak wściekasz ;) moj ex jest artysta, do tego b.przystojnym, zaczepia go mase lasek i wiem jakie to wkurzajace no ale z drugiej strony on sie z tym nie obnosi i ma na to zlewkę

Gość Jak Kazdy Facet
Powiem tobie ... , odpisze, sproboje tak bo cos tutaj nie pasuje tak jak mowisz :)

Gość Jak Kazdy Facet
do no dokladnie, to jest wkurzajace i co wiekszosc tu nie rozumie tego, i co, ja mam sie czuc ze jestem jakis zazdrosny caly czas.

tak koles, jestes psychopatycznie zazdrosny. Czy cos z tego wynika, ze ktos tam jest dla niej mily? Czy ona sie umawia na te kawy, czy chodzi z nimi do lozka? O co Tobie chodzi? Przeciez ona nie wychodzi z pierwszym krokiem, nie rzucia sie na nich....nie moze byc odpowiedzialna za to, co ktos zrobi, no kurna, jak ja ktos zgwalci jak bedzie wracac z pracy do domu, to tez nad nia staniesz i powiesz \'po co prowokowalas\'? A jesli Ci mowi o tym, ze ktos byl dla niej mily, to moze chce Ci dac do zrozumienia, ze Ty tez bys tak mogl...zastanowiles sie nad tym, ze moze chcialaby wlasnie takiego komplementu wlasnie od Ciebie? Np zrobi sobie wlosy na inny kolor, Ty tego nie zauwazasz przez tydzien, wiec ona powie \'o wiesz, ktos dzisiaj w sklepie zauwazyl, ze do twarzy mi z tym kolorem\' - bo nie chce byc chamska w stosunku do Ciebie, mowiac \' gdzie ty masz oczy, zafarbowalam sie z czarnego na blond, a ty nawet nie zauwazyles\'. Moze ja to wkurza i dlatego Ci o tym mowi. Moze po prostu opowiada Ci o normalnym dniu w pracy, a Ty sobie z tego wyciagasz tylko te momenty, w ktorych ktos byl dla niej mily? w ogole trzeba byc strasznie niedojrzalym, zeby myslec, ze za kazdym usmiechem i kazdym milym slowem kryje sie od razu chec poderwania. Wiesz, wiekszosc ludzi jest mila tak po prostu. Bo chce wywolac usmiech na czyjejs twarzy, bo po cholere byc zgorzknialym i zlosliwym, jesli mozna byc milym, etc. Powodow jest mnostwo. Podejrzewam,ze wychodzi tu zasada \'kazdy osadza wedlug siebie\', i wspolczuje Twojej kobiecie. Na szczescie ja ze swoim zazdrosnikiem zerwalam i nigdy wiecej. Wole byc sama.

Gość może ta twoja
widocznie ta twoja jest zbyt otwarta i ma charakter dziwkowaty czyli do każdego uśmieszki, podmilanie się itp rzeczy co nie znaczy że zdradzi ale może lubi się tak pobawić. zdecydowanie najlepsze są panny niedostępne, chłodne w kontaktach z facetami.